maanantai 19. tammikuuta 2015

Mitäs meille, jäitä poltellessa!

Toivottavasti ette oo ollu hirveen huolissanne meidän rokotusreissun jäljiltä. Vaikka ollaan oltu hipohiljaa, ei täällä mitään hätää oo, kaikki meni hyvin. Jäätiin vaan reissun jälkeen laiskottelemaan ihan urakalla. Ja mamma on paahtanut menemään kauheella kiireellä, ei oo sekään paljoa ehtinyt kirjootella...



Nii siitä rokotusreissusta. Meille tehtiin ensin sellaset yleiskatsastukset. Saatiin kuulemma terveen paperit! Sydämet pumputteli mukavia rytmejä, hampaat on terässä kuin piraijalla eikä massussa eikä imusolmukkeleissa tuntunut mitään outoa pulputusta. Sitten oli vielä se punnitus! Kauheeta, ei naista sais kyllä punnita! Mutta mamman pyynnöstä kerrotaan oikein tuloksetkin, KissaKaramelli voitti. Se oli 5,2 kiloa. Mää oli hyvä kakkonen, 4,6 kiloa :) Mutta siis ihan niinkuin toi punnitseminen ei olis jo riittänyt, niin sitten tapahtui vielä kamalampaa: Se pisti ensin kuonokopan ja piikin perään! Njimenomaan perään! Arvatkaa oliko "kivaa" No ei ollu! Se oli aika järkyttävää!  Me ei huolittu SEN jälkeen edes herkkuja, vaan mentiin vaan omaan koppaan, ihan perälle asti. Eikä tultu ulos, kun vasta kotona!


Mutta ollaan me siitä jo selvitty. Oltiin hirrveen hyvällä tuulella, jo heti kun tultiin kotiin. Kehrättiin vaan. Ja puskettiin! Ja sen jälkeen ollaan tosiaan vaan köllötelty. Ja käyty ulkona. Kylmällä säällä KissaKaramelli ei tuu mukaan, mää oon menny yksin, tai siis kaksin mamman kaa lenkille. Vähän lämpimämmällä säällä me mennään molemmat mamman kaa lenkille. Eikä meitä haittaa lumisade, eikä oikeastaan vesisadekaan. 

Näissä kuvissa me ollaan vähän lumisia :) Mammaa vaan nauratti hirveesti!

Sikko söi mamman kukkaa odotellessa, että ovi aukeaa
Määkin maistoin vähän kanervaa...

Ja arvatkaa, me ollaan opittu uus taito! Me ei olla ikinä ennen tehty SITÄ, mutta nyt kuusi viimeistä ulkoilukertaa ollaan käyty ulkona kakkosella. Se lumi ihan huutaa kaivamaan koloa ja kakkimaan sinne. Tai oikeestaan siellä ulkona jo onkin sellaisia isoja kuoppia meille valmiina. Mamma väittää niitä vaan kengänjäljiks, mutta oikeesti ne on kakkakuoppia. Ja me täytetään ne !


Nii, mitäs meille muuta. Jäitä ja...
..puita on polteltu....
..ja pötkötelty kainalossa!
Näihin kuviin...
...ja näihin tunnelmiin...


Mukavaa viikkoa kaikille!

Ja tervetuloa Niina aka Wanna lukijaksemme :) Tällasta täällä on, melko pöhköä :)

34 kommenttia:

  1. Kiva että rokotukset sunmuut meni hyvin! Piikki pepussa ei oo kyllä kiva enkä oo ite saanu vieläkään aikaseks varata sitä meiän aikaa. Pitäs madottaakkin kisut sitä ennen tylsäää, kun ei tiiä mitä maha siitäkin sanoo :( Toi lumeen kakkaus on aika hauska juttu, Ruffekin on tainnut kerran lirauttaa lumeen muttei ole kehdannut kakkosta päästää. Ihana pötköttely kuva ja vielä ihanammat varpaat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti teillä sujuu madotud paremmin kuin meillä....ruiskasin tahnat KissaKaramellin kaulurille niin, että koko kissa joutui saman tien pesulle: tuplarääkkäys kun oli matolääke ja pesu peräkkäin!

      Poista
  2. On ollut kaikenlaista teilläkin! Ei ole kyllä kunnollista tökkiä piikeillä nättien tyttöjen periä! Vaikka väittävät kyllä, että kissan parhaaksi se on. Ihmisten logiikka on sumea. Onneksi teistä ei löytynyt mitään huolestuttavaa. Ottakaa vaan rennosti, niin sitä kuuluukin!

    Ja tuo ulkoilu! Me ei varmasti mentäisi vesi- eikä lumisateella ulos. Ja vessa-asiat hoidetaan hiekkiksellä, eikä muualla. Te olette kyllä aika eräkissoja!

    PS. Oi noita tassuja ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se lumihankihan on ihan tosi iso hiekkis! Ja kun on ikiomat sadetakit, ei se sade haittaa! Mut' joo, mamma ja muut ihmiset on kyllä välillä ihan sumeina :) Välillä meidän söpöydestä ja välillä... ihan mistä vaan :)

      Poista
  3. No olipas inha lekuri kun silleen perään piikitti... :)
    Välillä on ihan hyvä ottaa silleen kunnolla rennosti ja unohtaa koko muu maailma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks meillä on aika söpöt ja tukevahkot perät :)

      Poista
  4. Teistä on otettu ihanan söpöjä kuvia. Mutta missäs se teidän salaisuus? ;-)

    VastaaPoista
  5. Kuonokopan? :-o Enpä ole tuollaisesta kuullutkaan. Mutta onneksi kaikki oli kunnossa ja reissu hoideltu pois alta. Nuppu tykkää punnitsemisesta ja käy joka aamu vaa'alla. Tasaisesti se saa tuloksen 4,7 kg ja johtaa siis siroa NeitiCassista sadalla grammalla. :) Aikamoinen salaisuus oli tuo kengänjälkikakkauskin, mutta onko jotain isompaakin siis vielä paljastamatta? :o) (Ei sillä, että kovin uteliaita oltaisiin...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karkkikaksosia järkäyttävä salaisuus on vasta tulossa...

      Poista
  6. Ootte te karkkikaksoset niin syötävän söpöjä! Tyydyn kuitenkin vain virtuaalisesti pussailemaan teitä *pus, pus, pus, pus*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa vähän virtuaalihalaillakin, koska uutisten mukaan sillä halailulla välttää flunssan :)

      Poista
  7. Hyvä että eläinlääkärissä meni kuitenkin hyvin. Piikki on totta kai kamalaa.

    Ihania kuvia teistä <3 Tulee hyvä mieli varsinkin noista jossa ootte lumisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mää nauroin ihan kippuralla niitä, kun vetivät menemään paksu lumikerros päällä. Näissä kuvissa olivat jo ravistelleet ison osan pois. Reissulla kun satoi niin, etten voinut edes kännykameraa kaivaa, kun se olis kastunut isoista hiutaleista :) Kaivelin kännykän vasta kotikatoksessa.

      Poista
  8. Kiva lukee tää! Harmaa ja Ilona vähän ihmetteli tuota kuonokoppaa, että millainen se mahtais olla. Koppa varmaan, mutta jos sinne mahtuu vain kuono, niin onks hyötyy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sitä KarkkiKaksosetkin ihmettelee :)

      Pyydän "kopan" (niskaan tarranauhalla kiinnitettävä tötterön muotoinen kangaspala, jonka kuonotötterössä on hengitysreikä) KissaKaramellille joka rokotuksessa. Se on parempi vaihtoehto kuin rukkaset. KissaKaramelli arkaparka parkaiseen ja puree aina rokotuksilla, kun piikki osuu nahkaan. Tällä kuonokopalla sujuu näppärimmin, eikä ketään satu. Ei siis pure eikä parkaise kissakaan!

      Poista
  9. Ootte te reippaita, lumet ja jäätkään turkissa ei haittaa yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suoraan Siperiasta :)

      Ei vaiskaan, eihän siperiankissatkaan ole nykytietämyksen mukaan lähtöisin Siperiasta, vaan Persiasta ihmisten mukana Venäjälle ja Siperiaan.

      Poista
  10. Syötävän söpöt tytöt ♥. Terveiset Käpälämäen mammalta & Intolta ja Nemolta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terkkuja takaisin pojille ♥ , ei samoja vaan ihan omia ja tuoreita :)

      Poista
  11. Hyvä,
    että lääkärireissu meni hyvin, tosin se kuonokoppa on mielestäni hätävarjelun liioittelua.
    Meillä isot kisut Fanny ja Pena kakkivat lumeen ja sitten mamma ne poiskorjaa pikkulapiolla.
    Nyt kun rokotukset on saatu ja kunto todettu hyväksi, siis nautiskellaan kissanpäivistä ja toivotaan mukavaa talvea.
    Terkut meiltä............

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ja arvaa vaan montako "kakkareissua" meni, ennenkuin tajusin, että ne tosiaan kakkii ulos joka kerta, että pitäis olla kakkapussit mukana!!! NELJÄ kertaa jouduin potkimaan niitä kakkoja pusikkoon. Viidennellä kerralla vasta muistin/älysin ottaa kakkapussit mukaan takin taskuun!

      Poista
  12. Siis mitä, ihan kakkosella? Olette te melkoisia eräkatteja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsih! Hienohelmat prisenssat on kyllä aika muuntautumiskykyisiä :)

      Poista
  13. wau teillä paljon hyviä uutisia, uusi taito opittina, hampaat kuin piraijalla ja sydänkin pumputtaa upeasti. Aivan mahtavia uutisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii.. onkohan seuraava postauksemme hyvä vai huono uutinen? Ja kenelle :)

      Poista
  14. Oi teitä terveitä söpöliinejä! Fiksujakin näköjään ootte, kakkakuoppia :D

    VastaaPoista
  15. Hyvä, että mami sai pian anteeksi pistävän lekurireissun! :D Ihanat lumikuvat ja reippaat kisut kun oikein uskaltautuvat käymään kakkosellakin ulkona. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onneks eivät oo pitkävihaisia. Kauankohan vihoittelevat seuraavasta tempustani? (paljastuu seuraavassa postauksessa, salaisuus-haasteessa)

      Poista
  16. Tehän olette suloisia kovistyttöjä ♥, kun käytte kakkosella hangessa! Mä käyn vain pikaisesti ykkösellä. T: Robert

    Meillä aikoinaan oli hyvin tirheä tyttökissa, joka ilman muuta olisi purrut rokotettaessa. Mutta eläinlääkäri pistäessään sain kissan jotenkin (näppärästi) keskittymään eteenpäin liikkumiseen ja piikki meni siinä sivussa. Siihen aikaan ei varmastikaan ollut kuonokoppia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi nykyään on, koska KissaKaramelli todellakin purisi joka kerta. Varsinainen prinsessa :)

      Poista
  17. Whohoooouuuuu, kakkosta, kuonokoppaa ja lumisia kissoja !! Täällä ollaan nyt kyllä niin äimänä :)

    VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit