torstai 19. kesäkuuta 2014

Kamujen pyynnöstä

Eilisessä postauksessamme kerroimme mamman hävittäneen  sen mahti-ison pahvilaatikon, missä ne kaikki ökyt ja kissaluukut ja uus veski sun muut tuli. Kiitti kamut, että ärisitte meidän puolesta kommenteissa, mammaa rupes kaduttaa ja se kantoi sen laatikon tänään takasin sisään! YES! Kamupoweria parhaimmillaan! Te vaan tajuutte, mikä kamala tilanne meillä oli päällä ... 

No, tässä se nyt on. Aikas makee, eiks ookki? Saas nähdä, käykö meidän mammalle "Tarut" 

Noniin, laatikko on tarkastettu ja nuuskittu perinpohjin... 
Mentiin sitte ihan niinku muualle maate, se boksi kun vaan on liian iso .... 

...mut älkää kertoko mammalle,
 ettei se vaan sano mitää
"määhän sanoin" -juttuja....


Terkuin,
Karkkikaksoset

12 kommenttia:

 1. Hyvähyvä!!!! Just noin, laatikossa pitää istua tanakasti, teillä on oikea tyyli. Hyvä mamma, kun toi laatikon takaisin <3.
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
 2. Hienoa!! Meilläkin on kolme laatikkoa olohuoneessa just nyt ja toivotaan ettei emäntä toteuta uhkausta ja vie niitä pois juhannukseksi. Toivottavasti teidän mamma ei kaadu siihen laatikkoon, ettei tule katumapäälle.

  VastaaPoista
 3. Hienoa että teidän mamma huomasi virheensä ja toi laatikon takaisin! Hyvä laatikko! Kyllä sille vielä käyttöä tulee, vaikka nukkumiset hoidetaankin muualla! ~Friede ja Figo

  VastaaPoista
 4. No mutta missäs on pehmusteet laatikosta? Nukutkos itse paljaalla lattialla? Karkkikaksoset tarvitsevat hyvinpehmustetun parisängyn! :)

  Onni ja Ellu

  VastaaPoista
 5. Huh! Etsintäpartio löysi laatikon! Olipa jännää.

  VastaaPoista
 6. Oliks teiltä viety laatikko POIS? Tosi röyhkeetä. Onneks järki palasi ja laatikko myös. Huh!
  terveisin
  Harmaa ja Ilona

  VastaaPoista
 7. Joukkovoimaa :) Tuostahan saa vaikka minkälaisia versioita, parit ikkunat ja ovikin mahtuu hyvin. Parhaitenhan se toki toimii keskellä olohuonetta.

  VastaaPoista
 8. Ooh, tosi makee! Kissojen ehdoilla sisustetaan, eikös ni?

  VastaaPoista
 9. NeitiCassinen ja KissaKaramelli, nyt minä vastasin niihin haastekysymyksiin. Oli tosi kivaa, ihan innostuin! Miiru vastaa sitten seuraavaksi.
  Pipsu

  VastaaPoista
 10. Hädässä ystävä tutaan, kiitos kamut vielä kerran että saatiin taottua mammalle järkeä sen paffilaatikon suhteen :) Siellä mahtuu vetämään aivan mahtavat muuvit...

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit