maanantai 8. syyskuuta 2014

Kissatestejä


Tein tässä yhtenä päivänä kissatestejä somessa. Esimerkiksi: Millainen kissanomistaja olet -testistä sain tuloksen:

"Hellyttävä hellittelijä :
Kissasi on oma pikku söpöli-pöpöli-kisu-misusi! Toisin sanoen kissasi on kietonut sinut omien pienten polkuanturoittensa ympärille, saaden sydämesi heltymään hetkessä. Kissanomistajana olet hellä ja huomioonottava: kissasi ei koskaan jää vaille rapsutuksia, paijauksia tai rakkaudella annettuja makupaloja.Rakastat oman kissasi läsnäoloa: jo arkinen puuhailu kuten vaikkapa päiväunien ottaminen tai sohvalla köllöttely yhdessä kuuluu teidän molempien mieliaskareisiinne. Olette kuin paita ja peppu."

Nämä anturat on kiedottu tiukasti mamman ympäri...
...ja nämä. Ihan kaikki kahdeksan tassua :) , kuinka monta anturaa?
Mamman sohvaunikaveri
"Söpöli-pöpöli-kisu-misu"? Ai mää vai? No okei!

Toinen testi oli Millainen kissarotu sopisi sinulle parhaiten: Vastaus oli: "Upeat puolipitkäkarvaiset kissat:


Yhtenä kesäpäivänä pidin kissoja, kun poika ajoi kissatarhasta nurmea

"Taidat olla isojen kissojen kaveri! Sinulle voisi sopia upea Maine Coon tai Siperiankissa, tai kenties herttainen kippurakorva American Curl tai hurmaava Turkkilainen angora. Kyseiset metsä- ja kotikissat ovat perusluonteeltaan varsin rauhallisia ja ne kiintyvät omistajaansa silminnähden – ne puskevat sinut vaikka tainnoksiin! Ne rakastavat noutoleikkejä ja kaappien päällä keikkumista. Nämä kissat kuitenkin karsastavat yksineloa ja -oloa, joten olethan valmis viettämään aikaa niiden kanssa? Tiesitkö myös, että Karvinen on rodultaan Maine Coon?""


Ei tarvii niin paljon keikkua kaappien päällä,
kun on kunnon kiipelytelineet
Mutta sohvanreunalla on kiva keikkua, vaikkapa päiväunilla

 ♥ Mamman maailman ihanimmat höpönassut, "jokapaikanhöynät"  Aika osuvat tulokset vai mitä? Mitäs tuloksia te muut saatte?

20 kommenttia:

 1. Kappas! Kylläpä napsahti tulokset paikoilleen :D Menen testaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännityksellä odotetaan, mitäs Sulon Mamma sai..

   Poista
 2. Tein molemmat testit, ensimmäisestä tuli Kunnon kasvattaja, ja toisesta Viehkot lyhytkarvaiset- ja somalikissat. Mulle tuli siis myös aika osuvia tuloksia. :) Olen muistaakseni tehnyt tuon ensimmäisen testin aikaisemmin, ja silloinkin taisin saada tuon saman tuloksen!

  VastaaPoista
 3. Minulle tuli myös hellyttävä hellittelijä, vaikka olin ihan varma, että sieltä tulee joku tyranni! ;D Kissaroduista taas sopii maaginen sfinx tai mystinen devon rex. Mutta olisin tietysti voinut valita myös pitkäkarvaiset vaihtoehdot.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kissoilta kysyttäisiin, taitasimme olla tyranneja kaikki tyynni... kun pihtaamme ruokaa ja pidämme ovia säpissä jne jne :)

   Poista
 4. Ihanat kuvat! :) Ihme kyllä osuvat tuloksetkin, mie sain ekaan Aktiivinen ja leikkisä ja toiseen Viehkot lyhytkarvaiset- ja somalikissat. Somppu oiskin haaveissa seuraavaksi kissaksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä sitten osui Piivinkin testit oikeaan. Enpä ole muuten kissablogistaniassa (enkä muuallakaan) aktiivisempia kissoja ja emäntää nähnyt. Kateellisena ihailen sitä virtaa, mikä teissä kaikissa on!

   Poista
 5. Tuollaisiin tassuihin kyllä aika helposti kietoutuukin. Vielä tuollainen katse siihen, niin jo on jokaisen kissamamman polvet hyytelöä! Ja voi NeitiC:tä, kuinka pörröinen kerä. Ja viimeisen kuvan kasvot ♥ Ihanat kaksoset ♥

  Mulla ei nyt ihan osunut testi. Väittää, ettei meistä saa sohvaperunaa tekemälläkään ja aina ollaan jekkuja keksimässä (tai no, kissat jekkuilee vähän kyllä, mutta sohvalla löhöilyä harrastaa koko perhe yhteisesti!). Toisessa sanottiin, että kotikissa kävisi minulle. Se kyllä on totta, kävisi oikein hyvin. Meille olisi tullutkin varmaan sellainen, mutta kun rakastuin Friedeen ensin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Onneksi testitulos ei tuota mitään valvojia teille kuitenkaan sohvaa vahtimaan... etteikö muka löhöillä :) Ei tähän voi sanoa kuin että: Ei aina voi voittaa :) Edes kissatesteissä. Melkoinen voitto teidän ihmiselle jo osui.. Friede. Ja Figo :)

   Poista
 6. Pakko oli minunkin käydä heti testaamassa. :) Olen omistajana "Aktiivinen ja leikkisä", ja puolipitkäkarvaisiin olen retkussa, eli ei yllättänyt. Vähän hankala oli vastata tuohon ensimmäiseen, koska Juju on oikein superaktiivinen agilityfani ja Nuppu kainaloon käpertyvä halinalle. Molemmat ovat juuri passeleita! <3 Olipa hauskoja ja söpöjä kuvia – ja kissoja sylin täydeltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Passelit vastaukset passeleiden kissuleiden passelille emännälle :)

   Poista
 7. Aivan ihania kuvia ♥
  Minunkin täytyy käydä testaamassa, ihan ehdottomasti!

  VastaaPoista
 8. Ensimmäisestä minulle tuli Kunnon kasvattaja ja toisesta Viehkot lyhytkarvaiset- ja somalikissat. Suhteellisen osuvia tuloksia taitavat olla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis hyvin osui sielläkin: Ihan selvä kunnon kasvattaja viehkolla kolmikolla. (Saakohan Onnia sanoa "viehkoksi" komistukseksi :) )

   Poista
 9. Olen siis joku aktiivinen ja loput jo unohdinkin... Aktiivinen on kait jotenkin laaja käsite ainakin omalla kohdallani. Mutta kyllä ne ovat ihania nuo kattisi, kerrassaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Aktiivinen ja leikkisä". Leikkisä osuu kyllä kuin nenä päähän, kun katsoo postauksiasi Taavista ja Leevistä :)

   Ja kyllä se ihana torkkupeittokin on "aktiivisuutta" vaatinut :) Että että... ei ihan huti kuitenkaan, eihän ?

   Poista
 10. Nyt ei ehdi testaamaan, mutta selvästihän nuo on höpönöpösiä, niin että silleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täältä lukijanäkökulmasta voisi heittää tuommoista... "aktiivista ja leikkisää höpönöpö kattiparatiisia" :)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit