lauantai 11. lokakuuta 2014

Look what the cat dragged in....

Olen aiemminkin postaillut NeitiCassisen himosta saalistaa keppejä ja tuoda niitä jopa sisään. Torstaina viimeksi oli sisälle tuotu pienen pieni pajunvitsa. Eilen lauantaina oli näky ihan uudenlainen: se pienen pieni keppi luikerteli!

Katsellessamme TV:tä, Vain Elämää -ohjelman loppuhetkiä, tuli NeitiCassinen iloisesti kurnuttaen sisään. Mahtavalla energialla. Teinineitimme nappasi kissan syliinsä ja kissa olikin ihan hirvittävän vihainen ja naukui hyvin äänekkäästi rimpuillen pois sylistä. Päästyään sylistä kissa ryntäsi tulosuuntaansa kyyhöttämään paikoilleen ja huomasimme hänellä saaliin. Luikertelevan saaliin.

Mato mato, älä karkaa
Pirskatti, kun oli pliukas..

Videolla kissa ihmettelee matoa, kurnaa vähän mammallekin, mutta ootappas kun mato tarttuu turkkiin kuin takiainen, niin tule vipinää kinttuihin. Vasta sohvan alla mato irtoaa ja kissa säntää omille teilleen...Miespalvelijamme vei madon etuovesta ulos takaisin luontoon.
Samalla kissa säntää varsin päättäväisenä takaisin ulos ja palaa sisään jonkun ajan kuluttua kovasti kurnuttaen, kurrrrrkurrrrrkurrrrrkurrr. Nappasin videokameran ja lähdin kissaa kohti: Toinen mato!

Seuraavalla videolla on siis noin kahdeksan minuuttia matoa vahtivaa kissaa..Välillä sitä piti yrittää napata suuhun, välillä piti kurnata ja puskea mammaa, huonekaluja ja jopa miespalvelijaa. Välillä piti pestä itseään ja voi kun mato tulikin kohti! Kissa oli selvästi hämmentynyt, ihmeissään mutta myös lumoutunut madosta! Ja mamma kehui matoa hienoksi. Koko kahdeksan minuuttia :)
Kun kissan kiinnostus väheni, ja kissa siirtyi kauemmas vahtimasta matoa, vietiin sekin ulos etuovesta. Ja kissa paineli takaisin ulkotarhaan...JA TOI SISÄÄN ETANAN! Siinä se lyllersi pesuhuoneessa pöntön edessä. Pääsi muuten pitkälle uintimatkalle niin nopeasti, etten älynnyt edes kuvaa ottaa :) Ja siinä samassa kissa paineli  TAAS ulos, mutta onneksi tuli sisään "tyhjin suin".


Rankan metsästyksen päälle on
hyvä tulla mamman viereen viltille pötkölleen
 

Että tämmöinen perjantai meillä :) Mitens teidän viikonloppu sujuu?

30 kommenttia:

 1. Voi suloista NeitiCassista! On se hyvä, että on noin reipas metsästäjä perheessä, huolehtii teistä kaikista. Hieno mamma, kun jaksoi kehua saalistajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vaikeeta kehua, kun toinen tuo LIEROJA ja muita nilviäisiä :)
   Kyllä meitä nauratti, mutta kun ei kissalle saa nauraa, eikä vihainenkaan voinut olla....

   Poista
 2. NeitiCassinen ei kyllä matelijoita pelkää on siinä teillä aika kova mimmi! ;--)

  VastaaPoista
 3. Ei ole suuren metsässtäjän arki aina helpoimmasta päästä :D Ja tässähän samalla nyt selvisi, että NeitiC:n erikoistuminen on sitten selkärangattomat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä. Tai sitten tää valinta johtuu liian tiheästä kaniverkosta, muut ei häkkiin pääse :)

   Poista
 4. Olipa kerrassaan mukavat tuomiset neitokaisella... Meidän tassusankari selvästi vähän ihastui NeitiCassiseen - ei meinannut saada pientä pidettyä irti tietsikan ruudusta kun videon laitoin pyörimään. :)

  VastaaPoista
 5. Taru jo sanoikin mitä ajattelin, että NeitiC on selvästikin erikoistunut selkärangattomiin :D Rankkaa se saalistustyö on sittenkin! NeitiC:n tassujen liikkeet on ihailtavia myös, etenkin heti ensimmäisen videon alussa viittilöitiin oikein viehättävällä tavalla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyi ihan katsoa uusiksi niitä tassuja.. aika mukavaa tassutyöskentelyä kieltämättä :)

   Poista
 6. Iuh, miten niljakkaita saaliita! Brrr! Mutta ei kai sitä voi kuin kehua, kun toinen on löydöistään niin tohkeissaan. Vähän sama asia, kun vein kummipojan Korkeasaareen, ja hän halusi karhujen katselun sijaan ihailla Africa-talon torakoita! En kiljunut kuin korkeintaan pääni sisällä (kovaa ja korkealta)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten on aika viikon vinkille: Tallinnassa, ostoskeskus Rock a'la Maren vieressä on eläintarha, jossa on mahtavan paljon ötököitä, nilviäisiä ja ISOJA torakoita, madacasgarin torakoita ja sun muuta"Pelkokerroin" kamaa :) Oletkos käynyt?

   Poista
 7. Wau mikä saalis! Harmi, kun meille ei ole "maalattiaa" häkissä, että sielläkin kulkisi tuollaisia, mutta eihän sitä tiedä..

  VastaaPoista
 8. Loistava saalistaja! Lähes joka ulkoilukerralla saalis! Ihan mahtavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa jännitettiinkö loppuviikonloppu, että mitä kaikkea sieltä "nousee" :)

   Poista
 9. Ihanan toimelias neiti <3 Kyllä matojen ja etanain saalistaminen selvästi kannattaa, kun ihmistö noin vuolaasti kehuu ja paijaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olosuhteiden pakosta tuli kehuttua. Mieli olisi tehnyt huutaa ja kiljua...

   Poista
 10. Johan on ollut touhua matosten kanssa:) Kunhan ei löydä suurempia "matoja" ja pian teillä luikertelee kärmeitä olkkarissa, hui!
  Mutta saalis on aina saalis ja täytyyhän se näytille tuoda.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Sitten ei kyllä voi enää kehua, vaan päässee huuto ja kilju!

   Poista
 11. Hyi ällötys mitä lieroja:/ Eikun siis onnittelut saaliista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun sanoit sen ääneen. Mä en oo voinu, kun on ollut pakko ihastella :)

   Poista
 12. Voi ihana pieni saalistaja. :D Hyvä saalispäivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi vain perjantaina :) Toivomme siis edelleen kuivaa syksyä :)

   Poista
 13. Yööök!

  (Mut oli kyllä hieno saalis.)

  VastaaPoista
 14. Mahtavaa saalistamisen riemua! Hyvä NeitiC!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä niin kauan, kunhan ei tuo saalista mun sänkyyn :)

   Poista
 15. NeitiCassisella on ollut hauska teemapäivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo onneksi se näköjään jäi vain yhdeksi teemapäiväksi..kopkopkop. Siitäkun on jo viikko, eikä matoja tai muita nilviäisiä ole näkynyt :)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit