perjantai 28. elokuuta 2015

ChicChiku vs MissNirso

Tervetuloa Jepui ja kaikki muutkin seuraamaan meidän Fiksua vaihtoa, jossa Deluxe Primacat tarjoaa pariksi viikoksi vähän paremmat safkat :) KissaKaramelli siis osallistuu siihen, eli mun yritykset tervehdyttää tän kissan syömisiä jatkuu järeemmillä aseilla.

Pari päivää on vaan haisteltu
muun ruoan vierellä uutta
Chic Chickeniä, Primacatin
ohjeiden mukaan.
Cinna  ottais tätä selvästi
omaankin kuppiinsa :)
Heiiiii, mitäs tää on?
Nuuuuuuuh! Häh, ei tonnikalaa?
Ei pysty! Ihan hyvä haju, mutta en syö!

Joo. Kuten kuvista 2,3 ja 4 näkyy, ei ihan vielä olla tavoitteessa :) KissaKaramelli ei helpolla taivu tahtooni.  Jatkamme siis harjoituksia :)

Täällä on emännällä ollut mahdottomasti kiireitä, ettei ole koneelle tahtonut ehtiä. Ja kun ehtisi, kiukkuaa läppäri päästämättä nettiin. Olen ollut siis pitkiä aikoja vain puhelimen nettiyhteyden varassa, eikä bloggaaminen puhelimella ole kivaa. Että sorry, etten ole ehtinyt vierailla blogeissa, tai ainakaan en ole saanut kommentoitua, koska.. kännykkä!

Nyt ehkä kiireet vähän lievittää, ja mamma ehtii postaillakin :) Tsau siihen asti!

22 kommenttia:

 1. Oi, kiitos tervetulotoivotuksesta :) Luin blogin alusta alkaen ja tykästyin kirjoitustapaasi sekä kissaneitoihin tyystin! Oli pakko jäädä lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh! Mahtoi peffas puutua :) Kaikki 282 postausta!?! Kiitos että kiinnostuit ja tykästyit :)

   Poista
 2. Jos se ei ole hyvää ruokaa, sitä ei syödä! Oli vaikka miten priimaa. Nih! (vaikka me ei kyllä olla nirsoja. Mutta on meilläkin inhokit silti!) ~Friede ja Figo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei todellakaan syödä! Koska...raksut :) Ne pelastaa pahan ruoan päivinä!

   Poista
 3. Nuo on ihan hyviä Karamelli, paitsi se jossa on juustoo - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vielä usko KissaKaramelli tuohon. Jatketaan hidasta kitkutusta :)

   Poista
 4. Sellaista se on! Toinen tykkää ja toinen ei. Tsemppiä ruokavaliomuutokseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KissaKarameli rakastaa raksuja, ja niissä käy onneksi kaikki sortit. Siis mitä mamma tarjoaa. Tällä hetkellä kaapissa jäääääättikokoinen säkki Power of Naturen Farm mixiä :)

   Poista
 5. Ei kelpaa mullekaan! Ton merkin raksut kyllä kelpais, mutta mä en saa niitä (kuin varastamalla Olgalta), kun pitää syödä jotain erikoisraksuja. No, on nekin ihan hyviä.
  Kissalla on oikeus kieltäytyä pahasta ruoasta, kissat on kuningattaria! t.Sofi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Primacatin raksut menee meilläkin, mutta menee siis muutkin raksut. Ongelma on märkäruoassa, joka ei tahtoisi maistua kuin tonnikalana. Siis muut katit syö märkää ja raakaa lihaa, mutta KissaKaramelli ei.

   Poista
 6. Mitäs kissakaramelli sit oikeen syö kun ei primacatti kelpaa? ;) Kannattaa sekottaa uutta ruokaa vanhan jos alkas silleen maistumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raksuja hää rakastaa :) Ja Applaws kana&kurpitsaa menee pikkasen, samoin Almo Naturen Daily menu pouch.. ja satunnaisesti nakertaa muitakin, mutta aika huonolla menestyksellä

   Poista
 7. En mäkään suostu noita syömään ku ehkä just väkisin ihan äärimmäisessä hädässä. Pidä vaan puoles!
  -Pena

  VastaaPoista
 8. Vaihdetaanko? Mä voin lähettää sulle kaiken tonnikalan, jos mä saan kanat. -Devi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellinen suunnitelma!
   ..ai niin mut mamma ei ehkä suostu...~KissaKaramelli~

   Poista
 9. Voi että, nirsoilu osaa olla ärsyttävää. :D Onko Primacatin ruoka maistunut vielä lainkaan? Samaa mieltä kuin Marraskuun Muruset, kannattaa totuttaa pikkuhiljaa sekoittamalla kanaa ja tonnikalaa keskenään. Aluksi kanaa voi olla mukana ruuassa ihan vähän ja pikkuhiljaa osuutta nostetaan. :) Monilla kissoilla on kynnys maistaa uutta ruokaa ja se auttaa kovasti kun makuun pääsee tottumaan hiljalleen. Toivottavasti lähtee maistumaan! :) Meillä nyt keskustellaan Rakun kanssa sisäelinten maistuvuudesta, yhtäkkiä kun ne ei enää juuri maistukaan. Me mennään vähän järeämmillä aseilla, poitsu saa olla syömättä, jos tarjottu ruoka ei kelpaa. Toki vähäsen syö jotain kuitenkin joka päivä, mutta nälkä jää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Primacatin raksut maistuu. Ja tonnikala :) Seuraavaksi aloitan sotkemaan kanaa pikkuhiljaa muiden joukkoon. Ei meilläkään toista ruokaa tarjota. Paitsi meillä on se raksubaari auki. En vaan millään saa haltuun niitä kaikkia vitamiinejä ja hivenaineita, mitä kissolle pitää tuupata, jollei valmiita täysravinteita syö. Puolibarffaus riittäis mulle, kunhan saisin tonnikalan kokonaan poistettua ruokavaliosta...

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit