keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Eilen illalla

Kissa tuli tarhasta sisään, kurnutti tullessaan ihan mahdottomasti. Menin käytävälle vastaan ja ehdin nähdä jonkin tumman livahtavan oven alta teinipojan huoneeseen. Kissa meinas mennä oven läpi, ennenkuin ehdin avata sen. 

"Tänne se meni,
karkas mun suusta kun huusin sua katsomaan!"
Lyhyehkön metsästyksen päätteksi saalis saatiin muovipurkkiin...
Ja passitettiin sinne mistä tulikin, eli ulos!

Kuvia ei ole enempää, koska teinit ei jostain syystä hyväksyneet kuvailua, vaan tahtoivat saada päästäisen kiinni ja ulos :) Niin ja suuri saalistaja oli siis NeitiCassinen :)

"Tällasta siis meillä, normimeininki, vaikkei mamma meinaa ehtiä postailemaan :) Ehkä se tästä rauhoittuu, kun illat viilenee ja pimenee, eikä se enää seilaile ja muuta sellasta turhaa. Sitte se varmaan istuu meiän kaa soffalla!"

Tsau siihen saakka! Viettäkäähän kunnon kissanpäiviä!


31 kommenttia:

 1. Olipa mukava että päästäispolo pääsi ulos temmeltämään :) Ovat lukemani mukaan hyvin pahanmakuisia. Suuri saalistaja Neiti Kassinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NeitiC viihtyisi kyllä pidemmilläkin metsäretkillä. Vaikka yön yli, kunhan mamma päästäisi. Ei päästä!

   Poista
 2. Onnea saalistajalle! Tai oikeastaan saalistajille: sekä NeitiCassiselle että ihmisille, jotka saivat saaliin kiinni toistamiseen ja toimitettua takaisin ulos ;)

  Toivottavasti teidän mamma rupeaa istumaan teidän kanssa soffalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teinipoikaa käy kiittäminen. Mamma keskittyi varomaan ja välttämään kontaktia saaliiseen :)

   Poista
 3. TOOOOOSI kiva lelu! Mutta vei sulta sen pois! Kyllä ihmiset on tyhmiä, kun ei anna leikkiä kuin niillä itse löytämillään leluilla - höh! - Pepsi

  VastaaPoista
 4. Onpas teillä ollut jännää! Meilläkin oli tässä eräänä iltana hiiru tarhassa, mutta sillä ei valitettavasti ollut noin hyvä tuuri...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin en ole nyt ihan varma, kellä se tuuri milloinkin on ollut :)

   Poista
 5. Mä ymmärrän sun tuskan NeitiCassinen, minultakin otettiin saalis pois. Tosin minä sain leikkiä sen kanssa vähän pidempään kuin sinä.
  - Tiiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli teinipojan nukkumaanmenoaika käsillä, ja hiiru vilisti nukkumaanmenijän huoneessa. Ei saattanut painaa päätä tyynyyn, pakko oli alkaa metsästää :)

   Poista
 6. Mahtaakohan hiiri tietää miten onnekas oli? Harvemmin selviää hengissä kun päätyy kolmen kissan asuttamaan taloon juoksentelemaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä! Hihhiii :) Kylllä kävi hiirulla vuosituhannen tuuri!

   Poista
 7. NeitiCassinen taisi pettyä, kun saalis vietiin pois, mutta ehkä parempi niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oikein Neiti tajunnut, mihin hiiru katosi. Jäi tuijottelemaan lattialle ja vahvareiden ym musisointivälineiden väliin ja taakse, josko se ilmiintyisi :) Taisi nähdä hiiru-untakin :)

   Poista
 8. No onpas siinä hieno saalis! :D Ja muka sisäkissat ei osaa tai pysty metsästämään. Harmittaa ettei meillä ole parveketta tai terassia asunnossa. :)

  VastaaPoista
 9. Ihana nöpönenä nappisilmä! <3 Onneksi tarina päättyi hyvin sen osalta. :-D

  VastaaPoista
 10. Muista sit seuraavalla kerralla olla ihan hiljaa ja mennä jonnekin nurkkaan piiloon leikkimään saaliin kanssa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Neiti kyllä heti paljastaa saaliinsa sillä mahottomalla kurnutuksella ja huutelulla: " Tulkaa kaikki katsomaan mitä mää löysin! "

   Poista
 11. Mahtava saalis!
  -Pena

  Ihana söpö pikku otus!
  -ihminen

  VastaaPoista
 12. Aikamoinen saalistaja tuo neiti C <3 Hiirulla oli onnea ettei joutunut pöperöksi ;)

  VastaaPoista
 13. Vastaukset
  1. Kiitos. Myrsky sen tietää, millaiset kicksit saaliista voikaan saada :)

   Poista
 14. Oho, voi kuinka pieni hiirulainen! Aikamoinen seikkailu tulla sisään kisun hampaissa ja päästä vielä takaisin vapauteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin, että mitenkä se kissa on hiirun kanssa tullut kahdestakin luukusta.... hiiru on tainnut saada vähän..kosketusta :)

   Poista
 15. Seuraava ei pääse karkuun. Hyvä kun pelastit. Minäkin pelastan hiiret, jos ne vähänkin näyttävät toipuvan. Joskus on armeliainta antaa kissan hoitaa asia loppuun tai itse joutuisi tappamaan : (

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä hiiru oli kyllä juu varsin terveen näköinen. Ei mitään vikaa havaittavissa. Tuokohan kissa hiirtä yhtä lempeästi, kuin kuljettaa pentuja suussaan?

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit