lauantai 5. toukokuuta 2018

Kylässä

Mamma kävi tänään pikavisiitillä kaupungin toisella puolen Tassulinnassa ja tapasi ensimmäistä kertaa livenä ihanat Pepsin ja Maxin.   

Kylläpä Max onkin livenä niiiiin paljon komeampi, kuin kuvissa. Vaikka onhan hän erityisen komea ja ilmeikäs kuvissakin.
Ja Pepsi on ihana, varsin siro tempputaituri! Ehti varsin pikaisesta visiitista huolimatta ihastuttaa tätä piipahtajaa usealla eri tempulla.Kissat olivat varsin hyvätapaisia ja kohteliaita puskien ja jopa kehräten vieraalle. Vieras vain oli huonotapainen, eikä vienyt edes tuliaisia. Paitsi omaan kotiinsa Pepsin ja Maxin emännältä! Kiitos terkuista, olivat kovin....mielenkiintoisia. Niistä ehkä toisella kertaa.

Ihanaa aurinkoista kevättä!

6 kommenttia:

 1. Kiva, kun kävit! Nyt olet pakotettu tuleemaan toisenkin kerran niiden tuliaisten kera 😉 Ps. Me tykätään vieraista tooosi paljon - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 2. Maxilla on oikea hurmurilme tuossa kuvassa ja Pepsi niin tarkkana temppuilemassa 😺

  VastaaPoista
 3. Ihana visiitti! :) Olisin hurjan kateellinen, ellen olisi menossa itsekin pian Tassulinnaan vierailulle. :-D Terkkuja teidän omillekin karvakerille. Odotan kuulumisia. :)

  VastaaPoista
 4. Kylläpä olet päässyt kivaan paikkaan vierailulle!

  VastaaPoista
 5. Oho, mahtavuutta! Blogivierailuista on aina kiva lukea. :)

  VastaaPoista
 6. Looks like you guys had an eventful day. Your cats are so cute, thanks for the share! Loved seeing this, keep up the posts. Hope you have a wonderful rest of your day!
  World of Animals

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit