lauantai 6. marraskuuta 2021

Top 3 - Kissanpentuja näkyvissä

Meille kuuluu kaikkea ihanaa ❤️ Ensinnäkin, Cinnan pentu Inkeri, aka Diamond saa pentuja ihan millä hetkellä hyvänsä, tänään on varsinainen laskettu aika. Minäkin jännitän niin, etten oikein pysty mihinkään keskittymään 😂

Toisekseen me haetaan ens viikolla Suomeen ihana Pyotr Pyatigorsk. Pyotr tulee Ruotsista, SE*Voyakas -kissalasta❤️  ja Hän tulee FI*JustKittying ja FI*Balladin kissaloihin ja kunhan hän kasvaa, on hän erittäin kiinnostunut ihanista tyttökissoista❤️🥰. Pyotr tulee asumaan pojallani, joten juttuja ja kuvia tulee riittämään 🥰.

Kolmannekseen (jos kaikki menee hyvin) meille syntyy kuun vaihteessa pentuja 🥰. Cinna saa kolmannet pentunsa, FI*JustKittying ensimmäisen pentueen. Nimipolitiikkakin on jo mietitty perheen kesken 🤗.

Cinna on voinut hyvin. Laskettuun aikaan on vielä aikaa, mutta Cinna tuntuu tietävän, mistä on kyse. Toissapäivänä alkoi pesän etsintä, johon vastasin tekemällä pahvilaatikosta pesän. Cinna otti sen ilolla vastaan ja nukkui siellä heti tunteja. Myös eka yö meni pitkälti pahvilaatikossa.

Hellyyttä Cinna tuntuu kaipaavan tavallista enemmän. Tätäkin postausta naputan puhelimella, etusormi -taktiikalla, koska vain se on vapaana 🤪.

Lähiaikoina kerron myös Cinnan treffeistä, miten tähän tilanteeseen päästiin.

Näihin kuviin ja tunnelmiin...

8 kommenttia:

 1. Iiih, vauvakuulumiset on aina niin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin tekis mieli vaan kiljua, koska tää on niin ihanaa 🥰

   Poista
 2. Oih oih! Joko vieraskirjaan saa laittaa varauksen 😺

  VastaaPoista
 3. Oioioioi! Vauvoja ❤️❤️❤️❤️❤️ Onnea! 😻 Ja tuo Pyotr on aivan älyttömän komea! 💘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Tuskin maltan odottaa, että näen livenä... Enää kolme yötä 🐱

   Poista
 4. Oivoi! Vauvauutisia! ♥ Onnea koko porukalle ja toivottavasti kaikki menee hyvin alusta loppuun ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvat on ihania, täällä alkaa jo niin paljon jännittämään, että mitähän mielenhallinta-harjoituksia pitäisi tehdä, ettei kissa ala jännittämään emännän hermoilun vuoksi..

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit