perjantai 30. joulukuuta 2022

Pussauskoppi

Kissarakkautta ilmassa ❤️. 

Halla (aka JustKittying Dancing Queen) ja Kilu (Ondruskan Chiellini) kohtasivat alkuviikosta pussauskopissa ja nyt jännittyneinä odotellaan, saadaanko kissarakkauden hedelmiä noin 9 viikon kuluttua. 

Molemmat kissat olivat 'ensikertalaisia' näissä puuhissa, mutta hienosti luonto hoitaa. Hetken tutustelun ja jutustelun jälkeen kissat hoitivat heille annetun tehtävän 🤭. Sen verran pöllys kissankarvat pussauskopin lattialla, että Hallan perhe epäili uusien kissojen syntyvän niistä. Että Halla ja Kilu  askartelivat minisiperinkissoja karvapalloista 😂. 

Halla on punnittu ja nisät valokuvattu ja nyt jäämme jännityksellä kuulolle, alkaako kolmen viikon kuluttua näkymään merkkejä tiineydestä. Jos ei, pääsee kissat uusinta treffeille.


8 kommenttia:

 1. Oi, nyt on jännää! Innolla odottelemme kuulumisia 😻😻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikko ainakin vielä pitää jännittää, ennen ensimmäisiä mahdollisia merkkejä...😻

   Poista
 2. Iih, jännää! Täällä odotellaan, että morsmaikku tulisi sulhoa kaipaavaksi. Onneksi meillä on mitä seurata ja jännätä ♥ omaa jännäystä odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko teillä vongataan? Eletään kyllä niin jänniä aikoja.. 😻

   Poista
 3. Ai jaa, senkös takia Arttu ja Lupsu ei aikanaan lapsia saaneetkaan, kun ei tullut karvojen pöllytystä? Meteli oli kyllä aikamoinen, mutta karvat eivät pöllynneet :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Ilmeisesti niitä karvapalloja tarvitaan Karvapallojen syntyyn.. (Saiko Lupsu kuitenkin pentuja jonkun muun kanssa?, kuiskaan Artulta salaa)

   Poista
  2. Arttu on Lupsun toinen aviomies. Ensimmäisestä avioliitosta hän oli saanut yhden pennun, joka valitettavasti ei selvinnyt. Artun kanssa he viettivät avioelämää melkein kaksi kuukautta ja olivat tavattoman ahkeria, mutta mitään pentuihin viittaavaa ei kuulunut. Sitten Lupsu haettiin pois, ja hän järkyttyi niin kovasti, ettei saanut enää yhden yhtä kiimaa! Jos olisi saanut, hänet olisi viety vielä jonkun toisen luo, mutta hän päätti, että nyt saa riittää, tällaisia pakotettuja eroja hän ei siedä. Viiden kuukauden odotuksen jälkeen hänet (ja Arttu myös) leikattiin ja hän tuli meille takaisin viettämään loppuelämäänsä Artun kanssa. Sen pituinen se.

   Poista
  3. Ompas Lupsua koiteltu. Ja Lupsun ihmisiä. Onneksi nyt saa viettää kuitenkin rauhassa "eläkepäiviä" Artun kanssa 😻

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit