torstai 6. huhtikuuta 2023

Viisi viikkoa pentupesällä

Kuluneet viisi viikkoa ovat menneet nopeasti. Pennut ovat muuttunet rääpäleistä pikkukissoiksi. Ensimmäisen viikon asuin pentujen kanssa, mutta sitten oli aika jättää pennut sijaiskodin hellään huomaan. Perheessä on vanhempien lisäksi kaksi peruskouluikäistä tytärtä, joten pennut tulee varmasti huolella sosiaalistetuiksi 💗. Halla on ihan super-emo, ja vietti ensimmäiset nelisen viikkoa lähes kaiken ajan pesässä. Maitoa riittää ainakin toistaiseksi, ihan yhden käden sormissa on ne kerrat, kun jotain pentua on vähän buustattu pullomaidolla. Nyt pennut ovat viikon ajan maistelleet kermaviiliä, kitten moussea ja lihaa. Käyvät myös vesikupilla. Viimeisen reilun viikon ajan pennut ovat asuneet pahvilaatikon sijaan ensin tuplahäkissä ja nyt kehässä perheen kodin sydämessä, keskellä elämää! Kohta pennut kyllä jo valtaavat koko talon 😆.

Mulla on taas luottokuvaajana virallisille viikkokuville oma tyttäreni, nimimerkillä @uniporo 💗. 5-viikoiskuvat jouduin itse räpsimään, kun flunssa sai tyttärestä tiukan otteen. Jatkossa toivottavasti kuvat taas taattua uniporo-laatua. Pennut ovat kaikissa kuvissa samassa järjestyksessä, niin on helpompi seurata kunkin kehitystä.

1 viikon ikäiset pennut 
2.n viikon ikäiset pennut
3:n viikon ikäiset pennut
4:n viikon ikäiset pennut
5:n viikon ikäiset pennut


Pennut saivat jo viralliset nimensä, mutta teenpä siitä ikioman postauksen, eli pidän teitä vielä jännityksessä. Tai löydät ne Instasta ja Facesta jo, josset malta odottaa 😀 Ja jos maltat, voit koittaa odotellessasi arvailla, minkä bändin biisit tälle pentueelle tuli. 

10 kommenttia:

 1. Uuh, ihanat "luokkakuvat" ♥ Hmmm, B-biisejä... Jotain heviä varmaakin

  VastaaPoista
 2. Voi ei en kestä! Kuinka ihania! Ei tee hyvää mun pentukuumeelle! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentukuumeseen on yks tosi hyvä lääke 😍. Sen vaikutus on kyllä aika lyhytaikainen 😀

   Poista
 3. Vieläkö meitä pidetään kauan jännityksessä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh, kiitos muistutuksesta. C-pentueen alun ongelmat imi energiat.. nyt voisikin tosiaan vähän päivitellä tapahtumia 😍

   Poista
 4. Onko pennut jo varattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pennut lähtivät omiin koteihinsa jo kesäkuun alussa.

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit