keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Kukkuu

KissaKaramelli ei kaikesta söpöydestään huolimatta ole se terävin kynä penaalissa eikä kaikki inkkarit aina millään pysy kanootissa. Muumitkin on välillä kateissa laaksosta eikä hissi kulje ihan ylös asti. Kupista puuttuu raksuja, eikä kaikissa kamareissa ole valoja ja pelliltäkin puuttuu muutama pipari

KissaKaramelli ei siis todellakaan osaa mitään "temppuja", eikä osaa avata ovia, ei edes liukuovia eikä raollaan olevia ovia. Hassukka vaan naukuu ja kaapii! Yksi tämän hassukan lempileikeistä on kukkuu, elikkäs piiloleikki. Silloin palvelija juoksentelee ympäri kämppää piiloon milloin minkäkin oven ja verhon taakse..toiseen huoneeseen ja KissaKaramelli etsii piileskelevää palvelijaansa naukuen ja iloiten hyvin äänekkäästi löytäessään palvelijansa kyyhöttämästä milloin missäkin.

Välillä KissaKaramelli vetäytyy piiloon ilman leikkikaveriakin ja kuten perheemme teini sanoo, voi kissan ihan kuulla hykertelemässä verhojen takana, kun katti niiiiiiiin luulee olevansa piilossa 


Jesssss, täydellinen piilo!
Purrrrpurrr, tää on niiiiin hyvä piilo!
Eiks kukaa huamaa et mää ole' ollu piiloss' jo vaiks kui' kauan?
Seuraavaks mää hipsinkin tänne..
Piilosa! Ei näy mittä'!
Ja tässä vielä lopuksi näyte kissan kuopsutuksesta kaappiin pääsemiseksi ☺


Tervetuloa seuraamme MaryJane, toivottavasti viihdyt Satunnaisessa Seurassamme !

14 kommenttia:

 1. Hih, hassuja kuvia, varsinkin toiseksi alimmainen :)
  Sulokin vakaasti luulee, että on hyvässä piilossa, kun pistää päänsä piiloon. -Mitäs siitä jos villahousut ja häntä vähän näkyvätkin? Täytyyhän henkilökunnallekin vähän vihjeitä antaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kaapiminen on kyllä aika uskomatonta, se jaksaa vaiks kuin pitkään kaapia ja hiissata tassujaan oveen....ihan kuin se kuluis läpipuhki ihan just =)

   Poista
 2. Miksipä sitä itse mitään ovia avaisikaan. Sitä varten on henkilökunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Henkilökunta ja sisko (NeitiKassinen avaa oven kuin oven varsin näppärästi)

   Poista
 3. Niin siis mitä kolmessa ensimmäisessä kuvassa piti nähdä? Neljännessä on selvästikin jokin hieno puuhkamainen siivousväline, mutta kissaa ei kyllä näkynyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika sekalaista väkeä kun heittelee pölyhuiskat pitkin lattioilta

   Poista
 4. Mut jos on hei toooosi nätti, ei tarvi olla mikään brainiac ♥

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit