lauantai 5. huhtikuuta 2014

Oksupoksu perjantai

Perjantai ei ollut paras päivä! Parempia päiviä on ollut paljon, tänäänkin oli jo paljon parempi. Täällä meilläpäin on hurjasti liikkeellä mahatautia, ja se laskeutui nyt sitten meidänkin kotiin. Ensin osui teinityttöön. Sitten osui mammaan. Jäimmekin perjantaina kotiin sairastamaan ja toipumaan.

Iltapäivällä alkoivat jo kissatkin oksentamaan. Se oli jo lähinnä hupaisaa. Ensin KissaKaramellin tyhjennysharjoitukset, sujuivat onnistuneeti (vältyimme mattotuhoilta) ja heti perään NeitiCassisen vuoro (säästyimme edelleen mattopesulta). Kissamme ovat siis kovin empaattisia, ja sairastavat palvelijoidensa kanssa samat tauditkin =)

Kissojen'oikeesti neitien oksenteluun syynä taisi olla minuutteja aiemmin antamani lihatikku. Se sieltä ainakin molemmilta lattialle tyhjeni. Emme osta sitä merkkiä enää! Oksupoksujen jälkeen oli hyvä asettua mamman massun päälle maate  
Tänään lauantaina oli meillä kaikilla jo kiva päivä. Huomenissa postaamme mm ulkoilustamme Sulon tapaan...Luppoisaa lököttelyä siihen saakka!

12 kommenttia:

 1. Hei! JUST tuommonen lököttelyasento tepsii moneen vaivaan :))

  VastaaPoista
 2. Voi mitä myötätuntoa kissasiskoilta ♥ Kissan oksentaminen on ihan kauheaa katseltavaa, meillä oli ennen lomaa oksu-episodi. Kun ruoka ja karvapallo oli oksennettu, jatkui oksu sappinesteenä. Ja vaahtona. Onneksi siitä selvittiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näitä kolmannen asteen kuvioita oli karkkikaksosilla..paitti NeitiCassinen selvisi duoratkaisulla yhdistämällä sapen ja vaahdon...

   Poista
 3. Pikaista poistumista oksennustaudille! Olen aina sanonut, että ennen olen kuukauden flunssassa kuin päivän oksutaudissa, niin vihon viimeistä se vessassa asuminen on. Onneksi ei sentään tullut kissoihinkin. Friedellä on kerran ollut vatsatauti eikä ollut kyllä yhtään kivaa se :(

  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä. Kyseinen tauti voitaisiin poistaa maailmankartalta mun puolesta vaikka kokonaan.

   Poista
 4. Onneksi olette kaikki tervehtyneiden kirjoilla ja voiko ihanampaa napalämmintintä ihmisellä olla ;)

  VastaaPoista
 5. Hyvä että meni ohi! :) Hurjan ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tarua lainatakseni "napalämmittimestä" otetut kuvat taitavat onnistua aina 'tilannesidonnaisen söpöyden' vuoksi.

   Poista
 6. Voi hitsi. Toivomme henkilökunnalle pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä täällä ollaan jo ihan kunnossa. Odotetaan enää että kaatuuko palveluskunnasta vielä mieskaksikkokin..

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit