lauantai 1. marraskuuta 2014

Pä-pä-päpä-päästäinen

Ensinnäkin, pahoittelut pitkästä postaustauosta. Mamma on tuntunut olevan kiireinen....

Olemme aiemmin kertoneet NeitiCassisen tarinoita, kuinka hän on kantanut ulkotarhasta sisään milloin keppejä ja tällöin kastematoja. Olen ollut kiitollinen miespalvelijalle, joka teki ulkotarhan kaniverkosta. Olen ajatellut, ettei ötököitä isommat muka mahtuisi tarhaan. No mahtui tai ei, NeitiCassinen toi viime viikon tiistaina sisään päästäisen! Kyllä, elävän vikisevän päästäisen, joka kissan hampaiden puristuksista päästyään juoksi saman tien jääkaapin taakse piiloon! Miespalvelija ja teinipoika joutuivat vetämään jääkaapin ja pakastimen pois paikoiltaan saadakseen "tuliaisen" talteen. Tuliainen pyydystettiin muovirasian alle ja otettiin todistusaineisot.... mammalle!

Siis Luojalle (ja muille voimille) kiitos siitä, etten ollut kotona. Olisin niiiiin huutanut ja kirkunut ja hyppinyt sohvilla!

Nyt sain vain raporttia kuvan kera isolle kirkolle, jossa olin juuri shoppailemassa itselleni uutta hametta ja paitaa :) Tai siis oikeasti olin koulutusmatkalla, mutta viestin saadessani olin iltashoppaamassa :) Hyvä reissu. Mulla ja NeitiCassisella!18 kommenttia:

 1. Onnea pyytäjälle! Kaikenlaista saalista sitä saa tarhakissakin ;) Turha väittää ettei rotukissat ymmärtäisi pyydystelyn päälle mitään.

  VastaaPoista
 2. Saaliit tuodaan aina mammalle näytille, tietenkin!
  -Blackie-

  VastaaPoista
 3. Ui! Näitä meillekin kannetaan ja kauhean metelin kera. Kerran löysin naksuastiasta hiiren pepun. Oli jäänyt puoliksi syödyksi kun talossa oli jotain parempaa tarjolla. Meillä ollut kohta 2v hamsteri, perheen pedot eivät koskaan ole huomanneet edes koko Hamtaroa.

  Mainio tämä sinun kertomus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä, eivät ole hoksanneet Hamtaroa? Hyvänen aika!

   Poista
 4. Edellisen kissalauman aikoina meille tultiin kerran sisään hiiri hampaissa, ja pikku otus vilahti piiloon ison vitriinin taakse. Loppuillan kissat istuivat vahtimassa kaapin taustaa molemmin puolin.

  Hiirulaisesta en enää koskaan nähnyt viiksikarvaakaan enkä hännänpätkää. Onnittelut miespalvelijalle hänen pyyntitaidoistaan, mikäli se sallitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miespalvelija oli tuumannut, ettei aio päästäistä montaa kertaa kaappien takaa kaivaa, ja vei sen ulos aikas nopsaan :)

   Poista
 5. Suorastaan lupaan sinulle, että nyt kun on alkuun päästy, niitä alkaa tulla lisää : ) Meidän kisu toi lähes päivittäin eri kokoisia hiiriä ulkotarhasta tähän lumen tuloon saakka. Miten tyhmä voi olla hiiri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää odotankin sitä lunta nyt tosi paljon! Ihan kädet kyynärpäitä myören ristissä :)

   Poista
 6. Huh huh! Mitäköhän seuraavaksi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orava? Sitä on ainakin kytätty ja vaanittu :) Orava perskeles söi nimittäin kaikki lintujen auringonkukan siemenet. Laittaisinko kostoks seuraavat siemenet häkin sisäpuolelle, kjeh kjeh :)

   Poista
 7. Oho! Miten päästäisen kävi, tapettiinko vai pääsikö takaisin luontoon? Melkoisen hyvä nappaus Cassiselta, melkoisen tyhmä veto päästäiseltä mennä kissojen tarhaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päästäinen pääsi ilman näkyviä vammoja takaisinluontoon :)

   Poista
 8. Hyh, aina kisut tuo päästäisiä näytille. Minun kaverini kissa (somali) joka sai olla vapaana ulkona (asuivat maalla) toi aina kuolleita päästäisiä oven eteen ja pelkät suolet oli jättänyt. Välillä oli koko päästäinenkin jätetty mutta silti revitty suolet pihalle.. Niitä sitten oli kiva siivoilla.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyiiii. Tai lieneekö ne suolet juuri kastematoja kummempia, niitähän meillä on jo nähty. Olohuoneessa!

   Poista
 9. Ei kauhean kivoja sisälle tuotuina nuo pikku piipertäjät, onneksi meillä ei ole pitkään aikaan tuotukaan. Mutta hieno saalis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän nyt mietityttää, pitäiskö luukkua kuitenkin pitää kiinni, kun ei olla kotona :) Tiedä mikä eläintarha täältä joku päivä löytyykään....

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit