maanantai 23. maaliskuuta 2015

Häkki heilahti

Olen pähkäillyt jo pitkään, ostaako kissanäyttelyitä varten lisää kangasta tehdäkseni ainakin kahdet uudet näyttelyverhot, vai ostaako oma kankainen häkki. Minulla on siis ollut vain yhdet verhot, eli näyttelyissä on voinut käydä vain yhden kissan kanssa kerrallaan. No nyt viimein sen sitten päätin. Ostin oman kangashäkin. En toki kissaihmisten suosimaa Sturdia, ne on niin kalliita etten sitä raskinut ostaa. Ostin niin sanotun feikin, Vip-Storen kangashäkin. Ostin tuplahäkin, johon saa kaksi kattia väliseinällä tai ilman. Tai toisen puoliskon saa lytättyä, jos on liikkeellä vain yhden kissan kanssa.

Vink vink.. jos muuten ikinä olet harkinnut VipStoren Duoa, nyt se kannattaa: LemmikkiStore.fi ssä se on NYT tarjoushintaan, vain 69.30 euroa 

Häkki on saanut olla esillä, jotta kissat tottuisivat siihen ja että se alkaisi haista tutulle. Hyvin on häkki kelvannut: Siellä nukutaan ja leikitään päivittäin. Häkkiin kuuluu myös riippumatto, mutta sen verran heppoinen tämä halpishäkki on, ettei kestä viisikiloisia kissoja riippumaan. Niinpä riippumatto toimii toisena alusmattona, Duoon kun kuului vain yksi "matto". 


KissaKaramelli ja NeitiCassinen ovat selvästi jo valinneet puolensakin
Aika identtiset asennot siskoksilla :) Hyvin usein!
Pikku villikkomme KattiKaneli sen
sijaan viihtyy mieluiten katolla
Aika sopiva paikka pikkukissalle

Tositoimiin häkki pääsee sitten sunnuntaina 19.4 Turussa, jonne olen menossa kaikkien kolmen kissan kanssa kissanäyttelyyn. Onkos muita sunnuntaina Turkuun tulijoita?

25 kommenttia:

 1. Onnea häkkiin tuomituille kunhan "tuomio" pannaan täytäntöön ;)

  Kun kullakin on oma paikkansa, ei tule epäselvyyksiä! Tuohonhan oikeastaan mahtuisi vielä neljäskin kissa, toinen puoli kattoa on vielä käyttämättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, äläpäs manaile meille neljättä ;) Yritän tiukasti pitää kiinni kolmen maksimista :)

   Poista
 2. Ei hassumpi häkki. Pehmustetut seinätkin;)

  VastaaPoista
 3. Oon kanssa miettiny, että jos sittenki hommais Penalle häkin, mutta ehkä kattelen vielä pari näyttelyä ennen kuin päätän. Me ollaan Turussa näyttäytymässä silloin sunnuntaina, vieläkin harmittaa kun en uskaltanu ajoissa ilmoittautua ja lauantaille ei sitte enää mahtunu - oisin halunnu molemmat päivät. :D

  VastaaPoista
 4. Komea mökki kolmelle :) Lauantaina....

  VastaaPoista
 5. Kangashäkki on taatusti tosi kätevä, varsinkin tuollainen Duo! :) Ja voi Cinna, katto ei ole ihan hyväksyttävä oleskelupaikka näyttelyissä. :D

  VastaaPoista
 6. Haftalle ostettiin jo heti ensimmäiseen näyttelyyn tuollainen kevythäkki. VipStoren häkki meilläkin on (yksiö), sillä aito Sturdi oli älyttömän kallis. Sturdit taitavat olla myös hiukan pienempiä, joten ollaan kyllä oltu tyytyväisiä ostokseen. Meilläkään ei ole ollut riippumattoa käytössä, sillä häkin alaosasta tulee varsin matala.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen. Mua vähän jännittää miten tää homma toimii. KattiKaneli laitettiin kerran hetkeksi "talteen" häkkiin, ettei syöksy kuumaan uuniin, ja ennenkuin pelti oli uunista ulkona, oli kissa ulkona häkistä! Se leikki vetskarilla, joka sitten aukesi. Taitaa tarvita ottaa nippu piippurasseja mukaan, joilla saa salvattua vetskarit kiinni toisiinsa...

   Poista
 7. Hieno häkki ja kaikki kolme mahtuu sisälle hyvin, on niin turvallista kun omassa tutussa häkissä saa viettää näyttelypäivää.
  Minulla on sturdiyksiö ja en ole siihen erityisemmin ihastunut. Malla-kissalle sen ostin ja kissa siinä olikin muutamat näyttelyt, Maijalle en sturdia ole käyttänyt.
  Onnea teille Turun näyttelyyn, mekin ensin ajateltiin tulla, mutta se viikonloppu olikin varattu muuhun touhuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt rupes heti kiinnostamaan, mikä sturdissa tökkii?

   Poista
  2. Se oli ainakin meidän Mallalle mielestäni liian heppoinen eli se saattoi helposti keikahtaa. Malla tosin oli aika voimakasrakentein kissa. Voi olla, että yksöishäkki keikkui helpommin kuin kaksoinen. Ystävälläni oli kaksoinen ja siellä hänen linjakkaat burmat olivat niin sievästi.
   Maijalle en ole tuota sturdia edes tarjonnut, ajattelin sen olevan pienelle kissalle sisältä liian tumman ja sitten se on vain jäänyt käyttämättä. Sturdi on kyllä kätevä esim. ulkomailla ainakin sen suhteen, että on oma puhdas häkki. Toisaaltaan se on mielestäni aika hankala mukana kuljetettava, varsinkin jos on liikkellä muulla kuin omalla autolla.

   Poista
  3. Ok, joo. No on tossa Duossa tosiaan sen verran enemmän tota "lattia-alaa" ettei nyt ainakaan tässä kotioloissa tuu mieleen että se kaatuis :) Mutta eittämättä, jos noi jättikissat (yhteispaino 10 kiloa) päättää ottaa hepslaakit, niin mökki on välittömästi nurin :) Mäkään en nyt ihan välttämättä pidä tän häkin väristä.. mutta kissat saattaa kiittää "pimeämmästä" piilosta :)

   Poista
 8. Me kaksijalkaiset olemme tulossa kiertelemään, kissat saavat jäädä kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. P.S Hyvin on paikat valittu! Unohtui sanoa, kun innostuin siitä ajatuksesta, että mahdollisesti saisin nähdä teidät kaikki kolme livenä ;)

   Poista
  2. Siellä ollaan, koko kissatrio :) Nykäisettehän vähän ihmistäkin hihasta ... neljäs nähtävyys :)

   Poista
  3. Pitää eka tunnistaa kissat, niin sitten ehkä uskaltaa nykiä hihasta kaksijalkaista seuralaista ;)

   Poista
  4. Lupaan, etten purematta niele minäkään :)

   Poista
 9. Mainio tämä KattiKaneli - selkeästi ajattelee "laatikon ulkopuolelta" :-D. Ties mihin kissamaisuuksiin vielä ehtiikään <3

  Oi jos mun kissat suostuisivat vielä joskus menemään vapaaehtoisesti minkä tahansa kantokopan tai häkin sisälle lepäilemään. Teidän kissat on niin hyväkäytöksisiä ja reippaita, paljon ihailua täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tiedä mitä meidänkään kissat tykkää tästä kaksiosta ekan näyttelyn jälkeen :)

   Poista
 10. Kiva kämppä ja kattoterassi on kyllä plussaa :D

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit