perjantai 13. maaliskuuta 2015

Umppa Lumppa

Cinna on varsin touhukas ja leikkisä pentu, jossa on iso ripaus "riiviötä". Cinna on erityisen ilkikurinen suhteessa jättikissoihin. Cinna haastaa koko ajan isoja kissoja kymmeniä kertoja päivässä painiin ja kisaan vaanimalla ja hyppimällä niiden päälle. 

KissaKaramelli ja NeitiCassinen haluavat nykyään usein
makuuhuoneeseen (jonne Cinnalla ei ole päivisin pääsyä). Siellä
saavat nukkua rauhassa ilman päälle hyppivää "CinnaBomberia" :)
Osaa Cinna nätistikin nukkua idolinsa vieressä :)

Cinna on myös ihmisrakkain kissa, jonka olen koskaan kohdannut. Cinna viihtyy sylissä ja olkapäällä, jalkojen päällä ja käsivarrella, missä vaan ihmisen lähettyvillä. Cinna pesee meitä ihmisiä ja saattaa tuijotella sylissä ollessaan ihmistä pitkään ja hartaasti, pää kalleellaan. Ja Cinna alkaa kehräämään välittömästi, kun Cinnaan koskee. Joka kerta! Uskomaton kissa! Toivottavasti nämä piirteet (pesua lukuunottamatta) säilyvät kissan kasvaessa :)

Cinna on siis hurmannut koko perheemme ja saanut luppoisan luonteensa vuoksi uuden lempinimen - Umppa Lumppa! Pieni koko, ilkurinen ja onnellinen asenne sekä todella rennot asennot; täydellinen Umppa Lumppa sydänsydänsydän

Umppa Lumpan torkut "kipparassa", mamman viekussa
Umppa Lumpan pikkutorkut mamman mahan päällä
"Umppalumppailua" teinitytön jaloilla
Umppa Lumppa ja pitkä tuijotus
Sammahtanut Umppa Lumppa
Cinnan Lempiasento "umppalumppailla". 
Mamman pallopelit on toooooosi mielenkiintoisia
Umppalumppa vahtikissana. Eipä karkaa mamma alta :)
Umppa Lumpan ojennus
Mamman kanssa tietokoneella. Joka ilta.
Heippa taas ja hyvää viikonloppua sullekin!

32 kommenttia:

  1. Ihana luonne Cinnalla <3 Coco oli pentuna aivan samanlainen, sylissä hengailtiin ja tassuteltiin masua. Kehruukone myös käynnistyi ihan vaikka pelkästä kissan katselusta :D Harmikseni enään Coco ei tule syliin, luulen sen johtuvan sen isosta koosta ettei syli tunnu enää yhtä mukavalle. Aamulla tulee kuitenkin sänkyyn masun päälle makaamaan ja onneksi kehräys on pysynyt yhtä voimakkaana kuin pentunakin <3 Toivottavasti Cinnalla ei syleilyt katoa ja ihania asentoja tytöllä ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KissaKaramellillä on tosiaan selvästi kanssa vaikeuksia olla sylissä kokonsa vuoksi. Ei oikein mahdu asettumaan. Mutta KK tuleekin ihan kylkeen. Toivottavasti Cinna ei lopeta syliin syöksyjään!

      Poista
  2. Ihana riiviö Umppa Lumppa sylivauva ♥

    VastaaPoista
  3. Voi. Miten. Ihana! Vaikka kaikki kissat onkin, mutta on tää jotain superia! :-)) PUSU!

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Ainoa mahdollinen nimi! Se on niiiiiin Umppa Lumppa!

      Poista
  5. Voooi Umppis! Sylimussukkakissa olis kyllä ihana - ainakin välillä. Siinä mielessä tosin ihan hyvä, että Oiva tykkää nukkua päikkyjä enemmän omassa rauhassaan, että sillä aikaa voin itse saada asioita aikaiseksi. Mut tuitui, kun Cinnuska on söpöläinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, täällä menee kaikki aika kissojen kanssa! ..mikä sinänsä on kyllä aika ihanaa ♥

      Poista
  6. Voi miten ihana pikku umppa lumppa <3 Se on kyllä niin kivaa kun kissa tulee mielellään syliin nukkumaan ja kehräämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nukkumaan ja tuijottamaan TV:tä ja läppäriä ja ruoanlaittoa ja.... you name it =)

      Poista
  7. Oi! <3 Meidän Devi oli ihan samanlainen pentuna. Nykyään ollaan vähän aikuisempaa ja itsenäisempiä, mutta onneksi edelleen erittäin hellyydenkipeää kattia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, eikös Devi ole ollut pikkusen "riiviökin" ♥

      Poista
  8. Ihana Umppa Lumppa!
    Meilläkin Leevi hakeutuu makkariin välillä lepäämään, kun ei jaksa koko aikaa peuhata hyppyorava-Taavin kanssa, Taavi kyllä jaksaisi. Teidän vauvassa ja Taavissa on paljon samaa luonteessa, kuulostaa ihan siltä ja näyttää neito ihan yhtä elastiseltakin kuin Taavi; taipuu sylissä joka suuntaan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mää niin ymmärrän Leeviä. Cinna on kanssa semmoinen hyppy-pyppy-homppu-pomppu-koikka-loikkanen. Täynnä energiaa, kunnes simahtaa :)

      Poista
  9. Onkos Umppa Lumppa kietaissut perheen ihmiset pikkuvarpaansa ympärille? <3

    VastaaPoista
  10. Oi mikä Umppa Lumppa ♥ Valloittava tapaus!

    VastaaPoista
  11. Kerrassaan hurmaava Cinna, en kestä! ♥ Miten suloiset kipristyneet varpaat eka nukkumiskuvassa, tuiiiiii ♥ (ja nyt söi umppa lumppa -laulu päässä, tänks :D)

    VastaaPoista
  12. Kisuja tulee vaan aina niin hulluna kuvattua. Tosin Onni (musta pantteri) ei tykkää kuvaussessioista ja laittaa aina pään painuksiin. Ihania kuvia, kyllä kissat vaan ovat niin taianomaisia. <3

    Kivaa viikkoa <<<<<<<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuh mä kuvaan I-H-A-N liikaa. Kuvat ei mahdu mihinkään eikä kenelläkään oo aikaa niitä lajitella...Mukavaa viikkoa sinullekin Tiia :)

      Poista
  13. Oi mikä sydämen sulattava UmppaLumppa! Näissä kuvissa on niin paljon söpöyttä ettei ollenkaan pysty kerralla hahmottamaan! Yhdessä kuvassa jopa tassut kippuralla ♥ *purrrrrrr*
    Pusu Cinnalle, jos se suostuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suostuu se :) On hyvin hellyydenkipeä ja varsin vastaanottavainen :)

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit