tiistai 4. elokuuta 2015

Kohtaamisia SUROKissa

Niinkuin viime postauksessa kerrottiinkin, oltiin tässä Suomen rotukissayhdistyksen kissanäyttelyssä Hämeenlinnassa koko kissaporukalla. Nähtiin paljon ihania, kissablogistaniasta tuttuja kissoja, ja joitain jäi kyllä näkemättäkin.. Niinku esmes Pena. Siittä löydettiin pelkkä tyhjä häkki! Mutta ei hätää, ei Pena ollut yksin karannut, vaan oli jossain käymässä ihmisensä kanssa ;)  Nii ja osa tutuista kissoista jäi kuvaamatta, koska mamma oli jotenkin.. hmmm..oma hölmö ittensä. Niinku esimerkiks kukkaistytöt Lilja ja Ruusu tavattiin, muttei kuvattu. Höh! Onnea vaan vielä kerran tytöille upeasta menestyksestä. Sitten me nähtiin kaunokaiset Ruska ja Rauha, jotka on muuten luonnossa vielä upeammat kuin kuvissa! Mutta mammalla oli edelleen joku halvaus ja nämäkin ihanuudet jäi kuvaamatta. Onnea upeasta menestyksestä heillekin. Pinkkitassuja nähtiin piiiiiiitkä rivi! Ainoat Pinkkitassut, mitkä tuli kuvattua on... tattadattadaaa Naukulan söpeliinit.

Sulo
Ja autuaasti nukkuva Namu

Kyllä oli nämäkin kissat paljon kuviansa upeammat livenä (niinkuin kaikki muutkin). Erityisesti Sulon kokoa ihastelin, ja kuvioitakin..

Samoja taisi herra tuomarikin ihmetellä..
Tarkkaan tuntui pyörittelevän :)
Iso komea jässikkä
tämä mammanpoika on kyllä
 

Oli kiva tavata teitä kaikkia, ja olisi ollut kiva tavata nekin blogikissat ihmisineen, jotka jäivät kohtaamatta. Mutta jäipähän tavoiteltavaa seuraaviinkin näytelmiin. Hyvinkäällä sitten jälleen näytelmien merkeissä .. Muuten tavataan täällä blogistaniassa. Näkemisiin!

Ja tervetuloa Roope ja Ilmo lukijaksemme!

17 kommenttia:

 1. On kyllä komea, ei voi muuta sanoa. <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Niin oli. Mutta harmittaa, etten kuvia ottanut, vaikka kamera roikkui kaulalla!

   Poista
 3. Ihanat nuo Naukulan naukujat.
  Me ei Hyvinkäälle lähdetä, on niin pitkä matka ja pitää vähän tota poitsuu kaventaa ennen seuraavaa koitosta jos kerrankin päästäis ilman näitä 'oot saanu hyvää sapuskaa' -kommentteja arvostelusta läpi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin joutaisi KissaKaramelli kevyelle dieetille, mutta on se kolmen kanssa niiiiiin vaikea toteuttaa. Kun kaikki syö samasta samaan aikaan. Ensin täytyis muuttaa kaikki ruokailurutiinit. Äääh!

   Poista
 4. Tapasitte Naukulan söpöläiset, kiva juttu!

  VastaaPoista
 5. Olisinpa ollut tuolla, oikea blogikissojen kokoontuminen kun niin moni oli mukana ja hyvällä menestyksellä vieläpä!! :)

  VastaaPoista
 6. Kappas! Vaan kyllä näyttää Sulon naama häkissä vähän siltä, että tylsää oli :D Namu osasi ottaa rennosti - mökissään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No saattahan siellä pikkuhäkissä vähän tylsääkin olla :) Mamman pitäis sisustaa Sulolle häkkiin jotain... rämpytettävää ;)

   Poista
 7. Kiitoksia! Oispa ollut kiva olla mukana näyttelyssä ja tavata muita blogikissoja. Ehkä me vielä joku kerta törmäillään, jos henkilökuntakin vaikka innostuisi ilmoittautumaan johonkin mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissanäyttelyssä näkee kyllä kaikenkarvaisia katteja, ja karvattomia :)

   Poista
 8. Hurjan näköistä kohtelua kissat saavat! En ole koskaan ollut mukana. Pitäisi käydä joskus, koska näilläkin seuduin on kissanäyttelyitä pidetty. Minun kissani olisivat liian 'villejä' tuollaiseen touhuun.
  Tosiaan, Sulo on ihana ja voi sen ilmettä tuossa ensimmäisessä kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lähes joka tuomari kohtelee kissoja kauniisti ja hellästi. Kissaihmisiä kun ylleensä ovat. Toki valitettavasti poikkeuksiakin löytyy, mutta tämä herra ei tainnut olla sellainen. Siis poikkeus. Eli helläkätinen oli.

   Poista
 9. Ootpas nähnyt paljon tuttuja! Sulo on iiso poika, kunnon mörrikkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttelyt ovat muuttuneet mukavan sosiaalisiksi kissabloggaamisen myötä :)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit