sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Lähtöpäivä

Ristiriitaisia tunteita herättänyt päivä. Toisaalta:

"Kuka voisi kellot seisauttaa
ja ajan pysäyttää
kun maailma lainaa kaikkein kauneintaan
Kuka voisi kellot seisauttaa
ja ajan pysäyttää
kun maailma antaa kaikkein parastaan.."


Toisaalta:

Mistä voit olla varma, 
että kissanpennun on aika muuttaa omaan kotiinsa?
Vastaus löytyy kuvasta (alla)

"I said the Milkbar is CLOSED!"

Aikansa kutakin! Cinnan ihanat pennut ovat lähteneet omiin koteihinsa. Lauantai oli suuri päivä! Täynnä haikeutta (ja vähän kyyneleitä) sekä onnea. Haikeus pennuista luopumisesta. Jokaikinen pentu onnistui kaivautumaan syvälle sydämeeni, ja olisin ilomielin pitänyt näistä pennuista itsekin minkä tahansa! Mutta se ei ole ollut vaihtoehto missään vaiheessa. Ja päivässä oli vahvasti myös onnea. Onnea siitä, että pennut pääsivät koteihin, joissa heitä on jo pitkäänkin odoteltu. Kissat tulevat varmasti rakastetuiksi uusissa kodeissaan  ♥


 Bartimeus ♥
Upea komistus, ihana Bartimeus olisi kelvannut vaikka Ameriikkaan,
kuvasta päätellen ainakin MGM studioille karjuvaksi pikkuleijonaksi :)
Bartimeusta tultiin hakemaan klo 11.00. Hän jatkaa elämäänsä Helsingin herrana, lemmikkinä nimeltään Veikka ♥ Perheessä on pitkään toivottu kissaa, nyt harras toive muuttuu viimein todeksi! Toivoisin kovasti näkeväni Bartimeuksen vaikkapa näytelmissä, mutta se lienee vain minun toiveajattelua, Veikka jäänee vapaaherraksi nauttimaan lokoisasta elämästä ihmisten palveltavana ja palvomana.

Kantokoppa tarkastettu!
Ja niin leikkisä, pesueen todellinen pomppumestari sai lähteä kotimatkalle.
 Onnea matkaan rakas Veikka, vietähän oikein ihania kissanpäiviä ♥Barnabas ♥
Barra, ihana syli- ja sohvakaverini  ♥
Barnabasta tultiin hakemaan klo 12. Barnabas muuttaa lemmikiksi Laitilaan, perheeseen jossa on aiemminkin ollut kissa, mutta ei juuri nyt. Barnabasta kutsutaan jatkossa nimellä Barra ♥ Barran paras leikkikaveri tulee olemaan kymmenvuotias hieno nuorimies; ihmispalvelija joka palvoo Barraa varmasti koko sydämellään! Ennustan pitkäikäistä syvää ystävyyttä!

Hieman matkaevästä....
.. ja viimeinen vilaus lapsuudenkotiin

Hyvää elämänpituista matkaa rakas pusku- ja kehruukoneeni Barra ♥ Pusss ♥ 
♥ "Pysy aina tuollaisena kuin nyt oot" ♥Bookeru ♥
Rakas ihana  Bookeru, jonka nimestä tulee mieleen "Peekabo"
(= kukkuu, tai böö).
Seuraavana haettiin Bookeru klo 14. Bookeru muuttaa lemmikiksi Espooseen tädilleen (eli Cinnan siskolle: Talita aka Muru). Bookerusta, rakkaasta veijari-hurmurista tulee Manuel ♥ Tämä kissa on todellakin virallisen nimensä veroinen: Ensimmäinen poika (ja leikkisästi yks Böö ja Kukkuu -huudahdus). Bookeru on uteliaana veijarina ollut ekana lähestulkoon jokapaikassa ja -asiassa, ja  niinpä tämän kissan iloinen naama on näkynyt usein paikoista, joista vähiten olen kissaa olettanut löytäväni: Böööööö ♥ ja Kukkuuu ♥ suorastaan paistavat tästä naamasta :) Ja koska tämä pentu on sellainen "pitkänkatseen" hurmuri, sopii nimi Manuel Hänelle erinomaisesti.

Pomps koppaan!
Ja viimeinen vilaus "vanhaan" :)

Heippa rakas murmeli, kaikkea hyvää ja ihanaa - Olet ikuisesti sydämissämme ♥
Ben ♥
Rakas suurisilmäinen sylittelevä tuijottelija-pesuri  ♥
 Bernice ♥
Rakas ihana pikkublondi köllittelijä typy   ♥
Betuel ♥
Ihana rakas lempeä jättini ♥

Klo 18 saapui hakijat Benille ja Bernicelle, jotka muuttavat isänsä Tihkun luo Lahti-Lappeenranta -akselille. On todella ihanaa, että nämä usein kaksin köllöttelevää sisarusta muuttavat yhdessä samaan kotiin. Olen iloinen että juuri Ben pääsi Bernicelle huolehtivaksi isoveljeksi! Benistä tulee Penni ja Bernicestä tulee Hilla  ♥ Samaan kyytiin pääsi Lahteen kasvattajalleen muuttava Betuel. Betuelin kutsumanimi muotoutuu sitten kasvattajan suussa matkan varrella, kunhan paremmin tutustuuvat :) Näitä kolmea tulemme näkemään näytelmissä (ihanaa!). Bernicellä näemme vielä jossain vaiheessa myös pentuja ♥ Ja Betuelista tulee siitoskolli, nähtäväksi jää paljonko jälkeläisiä Hän tulee saamaan. Benin tulevaisuus näyttää, tuleeko Hänestä konsultti vai kolli :) 

Mitkäs ihanat tuoksut täällä iskän kantokopassa oikein on?
Cinnakin kävi tutkimassa, josko se komistus löytyisi boksistaan :)
Myös KissaKaramelli kävi murisemassa hyvästinsä pennuille!
Viimeiset vilkutukset ja byebye  ♥

Hyvää matkaa ihanuudet! Pitäkää ♥ Penni ja Hilla hyvää huolta toisistanne ja isistänne Pussataan taas näytelmissä! Ja ♥ Betuel , ota homma haltuun siellä kissalassa. Näytelmissä taas pusketaan ja kehrätään, jookos. 

Puss ja purrr kaikille  ♥ Pentujen lähdettyä laskeutui  kotiimme niin syvä hiljaisuus, että se ihan jo soi!

Cinna kävi heti hieromassa rauhaa KissaKaramellin kanssa:
"Ne mun pennuthan lähti jo!
Älä viitti enää mököttää mulle, ollaanko taas kamuja?

Purrrrr"

Nyt alkoi siis paluu kolmen kissan moodiin! 

42 kommenttia:

 1. Hei hei kaikki pikku mussukat! <3 Kylläpä vihlaisi jokaisen pennun boksikuva sydämestä, mutta samalla taas tuli lämmin ja onnellinen olo, koska tietää, miten niitä on odotettu uusissa kodeissa. Ihanaa olisi kuulla pikkuisista vielä - ja superhellyttävää, että pikku Bernice/Hilla saa veljen mukaan. <3 Mahtaa teillä tuntua nyt hiljaiselta! Onko Cinna ihmeissään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaista ja rauhallista on! Cinna on kyllä tänään sunnuntaina muutamaan otteeseen naukunut, ja halunnut eteiseen tarkastaakseen, onko pennut siellä....

   Poista
 2. Tuo alkulaulu sopii tähän niin hyvin - - nuoruuden lempikappale exitiltä :). Ihanasti kerrottu jokaisesta pennusta!! Nyt Karamelli saa lomaa :D - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki pennut oli niin ihania ♥ Arvaa muuten kuka omi sellaisen tuomasi herkkutikun itselleen, ja murisi muille.... Ben ♥

   Juu KissaKaramelli on ollut hyvin onnellinen, eikä ole tarvinnut koko päivänä muristellakaan ;)

   Se on muuten turkulaisten, Suurlähettiläiden biisi. Exitillä coveriversio :)

   Poista
 3. No niin, tämä ♥ postaus sai kyllä kyyneleet silmiin! Sekä teidän puolestanne että ehkä myös jo Namun tulevista pennuista ja niiden lähtemisestä....Nyyh ja onnea matkaan kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyyneleitä täälläkin, ilon ja surun kyyneileitä. Tuskin maltan muuten odottaa Namun pentuja.. Apua ne on varmaan ihan himosuloisia ♥ ♥ ♥ Ja on siinä pentujen lähdössä hyviäkin puolia ;)

   Poista
 4. Onnea elämään kaikille naperoille! Varmasti kotona on nyt oudon hiljaista ja rauhallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hiljaista. Varsinkin illalla, kun mökissä oli tilapäisesti vain kaksi aikuista ihmistä kolmen aikuisen kissan kanssa!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Koko päivä oli niin liikuttava, että ihana että se on ohi!

   Poista
 6. Oi voi, varmasti niin haikeaa ja kuitenkin iloista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Monenlaisia tunteita ♥ Yksi ajanjakso on päättynyt, onnellisesti

   Poista
 7. Oi kun täälläkin tuli tippa linssiin tällaisesta rakkauspostauksesta <3

  VastaaPoista
 8. Tippa tuli silmään täälläkin, haikea ja ihana postaus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään (ja jo eilenkin) ollaan kuultu kivoja uutisia kaikista kissakodeista. Pennut ovat sopeutuneet hyvin uusiin koteihinsa ja uusiin ihmisiinsä. Että tippa linssissä siitäkin, kuinka ihanasti niillä on mennyt ♥

   Poista
 9. Niin surullista, vaikka oikeasti ei yhtään. Ihana kun jo niin aikuisen näköiset pennut sai hyvät kodit! Mutta on teillä varmaan niin toisenlaista nyt... Meneepi muutama päivä totutellessa "vain" kolmeen kissaan, arvaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyvin sanottu tuo eka lause! Se on just niin! Ja onhan kuudesta pennusta sen verran hommaa, että oikeesti myös helpottaa toi "vain" kolme "kakkakonetta" ;) ;) .

   Poista
 10. Kovin haikeaa on, mutta kuten ensimmäinen kuva kertoi, että nyt oli aika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Aikansa kutakin, ja nyt oli pentujen aika päästä omiin koteihinsa :)

   Poista
 11. Nyyh! Ihan itku pääsi pelkästä ajatuksesta että pitäisi luopua tuollaista söpöläisistä ❤️ Mutta toisaalta liikuttaa sekin, että uusissa perheissä on nyt onni ja ilo! Voi millaista se onkaan! Mutta *nyyh* sittenkin!

  Onnea ja menestystä pennuille ja perheilleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa toivotaan täällä: onnea ja oikeita kissanpäiviä ❤️ Kyllä mua hävetti aika tavalla itkeä niin pentujen hakijoiden nähden... Aika hölmöä!

   Poista
 12. Liikuttava, ihana jäähyväispostaus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös pelkkä postaaminen lähdöstä itketti! Hassu minä :)

   Poista
 13. Voi ihanan haikean kamalaa ja vapauttavaa ja kaikkea tunteen sekamelskaa. Voi tuota suloista jättiäkin. Ikävä varmasti tuli, mutta miten paljon iloa monelle. Zemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on ollut kyllä jo aika "vapautunut" olo. Olihan pennuissa aika paljon puuhaa päivittäin :)

   Poista
 14. Olipas ihanasti kirjoitettu postaus. ♥ Täällä ruvettiin muistelemaan sitä, kun Haftan pennut lähtivät omiin koteihinsa. Meilläkin on se onni, että poikia tulee nähtyä aika ajoin näyttelyissä. Meidän ei siis tarvinnut heittää hyvästejä ikuisiksi ajoiksi, sillä pentuihin kuitenkin kiintyi 12 viikon aikana varsin syvästi.
  Haftan pentujen kanssa meillä oli ehkä hiukan helpompaa, kun Leela jäi kotiin. Saapa sitten nähdä mitkä ovat tunnelmat, kun Leelan pennut joskus tulevaisuudessa lähtevät koteihinsa, kun kaikista on päästettävä irti. :) Parasta on kuitenkin tietää, että kaikki pennut menevät hyviin ja rakastaviin loppuelämän koteihin. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin KissaKaramellin pennuista yksi jäi viikoksi pidempään uuden omistajansa ulkomaan matkan vuoksi ja toinen jäi pariksi kuukaudeksi, kun se meinas jäädä kokonaan. Se auttoi sekä emoa että minua :) Tää yhtenä päivänä lähtö oli riipaiseva, vaikkakin oikeasti tosi hyvä ratkaisu!

   Poista
 15. Vastaukset
  1. Lähtöä edeltävänä iltana pusuttelin kissoja ja itkin vuolaasti, tyttäreni koitti järjenäänellä: "äiti ne on vaan kissoja", mutta ei se itkua yhtään vähentänyt ;)

   Poista
 16. Uusia onnellisia kissakoteja, hyvä juttu. Varmasti kovin hiljaista teillä nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan; onnellisia kissakoteja on taas useita! Ihanaa!

   Poista
 17. Kissan suloiset pennut ja niiden varttuminen, miten lyhyt aika on 12 viikkoa. Tässä yksi syy miksi minä en kasvattanut kuin muutaman pentueen, olisin halunnut pitää luonani ne kaikki ihanat pienet pehmeät kisuset.
  Varmasti kaikki pennut saivat hyvät kodit, mutta silti tuntuu niin kovin haikealta.

  VastaaPoista
 18. On vapauttavaa, että emo lähettää pentunsa maailmalle eikä niiden perään pahemmin itke eikä kysele. Sekin helpottaa jäähyväisten jättämistä. Ja se kun kuulee pennuista ja niiden kotiutumisesta ja voit olla iloinen ja ylpeä, kuinka hyvin ne pärjäävät. Kirjoitit ihanan lähtöselvityksen. Voin kuvitella, minkä määrän keräsit pissattua hiekkaa ja kakkakikkareita joka ikinen päivä, nyt sitten ihan minimaalisen vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eniten Cinna on kaivannut leikkikaveria :) Onneksi KarkkiKaksoset ovat myöntyneet leikkimään Cinnan kanssa..Ja juu, aika paljon paakkuja ja pötkylöitä tuli taltioitua :O

   Poista
 19. Ihania karvakasoja, jotka nyt saavat nauttia uusien kotien huomiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kuinka palvottuja he ovatkaan omissa kodeissaan

   Poista
 20. Hyvästi ihanat söpöliini pallerot <3 Teitä tulee kovin ikävä ♥ Betuel niin komeana poikana että!! :'( <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VINK VINK: Betuel taitaakin olla vapautumassa lemmikiksi

   Poista
 21. Ihanat kissapersoonat, paljon onnellisia hetkiä uusiin koteihin niin kisuille kuin omistajillekin! <3 Ihanaa, että kaksi pentua pääsivät samaan kotiin ja voi mitkä korvatupsut Betuelilla! <3 Tulee varmasti hurrrrrrjan komea aikuinen. :)

  Huh mikä päivä sinulla takana kun kaikista piti luopua samana päivänä. Viimeisten pentujen lähdön jälkeen hiljaisuus oli varmasti todella outoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hirvee päivä. Ihan hävetti, kun välillä itkinkin niin paljon :) Toisaalta hyvä, että lähtivät yhtenä päivänä, en olisi kestänyt montaa niin vaikeaa päivää.

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit