torstai 7. huhtikuuta 2016

Hengissä ollaan :)

Hello. Täällä ollaan hengissä ja ihan kunnossa kaikin puolin. Ainakin kissat :) Aika on vierähtänyt sitten pentujen lähdön. Kotiimme on palannut rauha ja arki, eikä meille kuulu möllötystä kummempaa. Jaa no.. käytiinhän me lapissa (edioitu kirjoitusvirne poissss). Mutta se on jo aika tavallista sekin, joka keväthän me siellä käydään. Ehkä postaamme reissusta vähän myöhemmin. Ellei kesä ja muut puuhat ehdi ensin :)


Tässä me ollaan Rovaniemen asemalla haistelemassa Lapin kevättä!

Tänään arkemme heilahti ihan vähän. Postimies kantoi sisään laatikon saksanmaalta, ja siinä on riittänyt ihmeteltävää: Hajuja ja tuoksuja, herkkuja ja uusi huiska sekä tietenkin.. LAATIKKO. Mamma lupas ettei heti heitä sitä ulos. Parasta pitää lupauksensa, ettei tartte alkaa mököttää!
Cinnan pennuille kuuluu kaikille hyvää, mamma lupaa postata niistä kuulumisista hieman tuonnenpana. Kunhan se nyt selviää tosta "ikuisuuden" kestäneestä räkätaudistaan. Mamma ei siitä taudista tykkää, mutta me tykätään, koska mamma on ollut pariin otteeseen semmosella pötköttelyvapaalla. Ei tajuta, miksei sellaisia vapaita vois olla enemmänkin, ihan ilman tauteja! 

Toisekseen mammalle on tullut joku semmonen rimakammo bloggaukseen. Tai ei kai bloggaukseen, vaan kuvien postailuun. Mamma on käynyt semmosella kurssilla, jossa se on oppinut, ettei se osaa kuvata lainkaan. Ihme kurssi! Jos oltais arvattu tää, oltais kielletty sitä menemästä semmoselle kurssille!! Nyt vaan odotellaan että se kurssikin loppuis ja rauha palais senkin suhteen...


Ihanaa kevättä ja aurinkoisia päiviä toivotellen, me!

18 kommenttia:

 1. Kävitte lapsissa? ;)
  Ihan turhaa sellanen rimakauhu niistä kuvista. Senku kuvaa ja postaa vaan, jos jonkun silmiin sattuu, niin ei oo pakko katsoa. :D

  VastaaPoista
 2. Joo, turha rimakauhu. Penu ja Punkku on oikeassa, ei oo pakko katsoa, ellei kestä :D

  Kiva kuulla teistä! Paitsi se ei ole kivaa, että ihminen on kipeänä, vaikka sitten saisikin sellaisen pötköttelyvapaan. Pikaista paranemista siis!

  Joka kevät me ihmetellään kuinka teidän kissat on niin reippaita matkustajia! Ettei kenelläkään tule ahdistusta eikä kukaan pahoita mieltäänkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on onni se, että ovat niin reippaita! Muutoin oltais jumissa koko perhe :)

   Poista
 3. Minä niin haluan valokuvakurssille, mutta en haluaisi sieltä pelkoa vaan varmuutta.. - emäntä

  Hieno loota! Meillekin voisi tilata tuollaisen lootan! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ei noissa kurssien etukäteisinfossa kyllä kaikkea kerro :) Kannattaa olla varovainen..

   Poista
 4. Ihanan iso paketti!

  Ihan turhaa rimakauhua, teidän kuvia on ollut tosi miellyttävä katsoa muutoinkin kuin kissojen osalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihanaa että se loota on meillä vieläkin leikeissä :) Mamma teki siitä semmosen puuhalaatikon!

   Poista
 5. Parempi pysyä pois tommosilta kursseilta, hui. Minä en ainakaan uskaltais mennä ikinä, ku oon jo ennestään iiiiihan liian kriittinen kuvausteni suhteen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olis pitäny ymmärtää kiertää moiset kaukaa :)

   Poista
 6. Mukava kuulla teistä. Ja ne rimakauhut voi heittää romukoppaan!

  VastaaPoista
 7. Miksi me ei saada enää isoja paketteja :( Pitäsköhän meiänkin maman mennä kurssille ku sen ei tajua miks sen kuvat näyttää rakeisilta vaikka ei pitäs..

  VastaaPoista
 8. Kuva on aina hyvä, jos siinä on kissa. Turhaan sitä stressaat.

  VastaaPoista
 9. Ei mitään kuvakauhuja :-), huispois! Sulla on hyvät kuvat ja jutut <3

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit