torstai 9. kesäkuuta 2016

Kesä, eikä mitään tekemistä!

Kesä on saapunut. Ainakin ruoho, kärpäset ja muut lentävät öttiäiset! Hajut, piilopusikot ja lintujen liverrys! Tirppa-tvssä ja radiossa lähes tauoton lähetys. Joku tirppa on  päätynyt jonkun lounaaksikin pihassamme. Jäljellä oli jäänyt kopeliini pyrstön tyven kanssa. Kissojen päivät pyörii entiseen malliin. Enimmäkseen nukutaan. Hereillä ollessa syödään, istutaan ikkunalla tai tarhassa. Tarhassa viihdytään aina vaan pidempään ja sitten taas nukutaan. Välillä vähän riehutaan ja rukoillaan mammaa valjastelemaan. Välillä se lähtee. Enimmäkseen ei! Ihminen!Arki on siis palannut mamman mukana. Mamma lomaili matkoilla reilun viikon, ja se oli kova juttu se. Ainakin KissaKaramellille. Mamman paluun jälkeen meni KissaKaramellillä muutama päivä vahtiessa, ettei se mamma vaan taas ota ja häviä. KissaKaramellin piti olla koko ajan samassa huoneessa: jos mamma vaihtoi huonetta, ei mennyt montaa minuuttia, kun KissaKaramelli tassutteli perässä samaan huoneeseen. Aina vessaan ja suihkuun asti. Mutta onneksi "mamman luottoluokitus" palasi nopeasti normaaliin superturvalliseen AAA-luokitukseen, ja kissakin saa nukkua rauhassa mamman liikkeistä piittaamatta :)


KissaKaramelli vahtimassa mamman päiväunia!

Leppoisista tunnelmista seuraaviin...Tässä esimerkki siitä, miten käy, kun on liikaa aikaa ja energiaa! Meillä ei kissat ole koskaan tuhonneet mitään. Paitti ny! Aikalailla pentujen lähdöstä seuraavalla viikolla Cinna oli hyppinyt traakkipuuhun sillä seurauksella, että seinästä lähti pala boordia, ja kukasta latvukset. Byebye traakkipuu, sehän olikin tosiaan kissoille myrkyllinen... Good ridings!

Mitä enemmän on aikaa, sitä enemmän ehtii!

Mitäs tuhoja teillä on saatu aikaan? 

22 kommenttia:

 1. Meidänkään emäntä ei lähtenyt valjastelemaan eilen eikä tänään! Sanoi vain että liian kylmä. Liuan kova tuuli. Höh, ihmiset... - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 2. On se kamalaa, jos mamma on yli viikon poissa kotoa! Mammojen pitää olla aina tavoitettavissa ja valmiina paijaamaan kissaa jos kissa niin haluaa, nih! t. S&O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Superkamalaa on se, että se teki sen uudestaan! Ensin toukokuussa ja sitten heti kesäkuussa uudestaan. Tuli takas vasta heinäkuussa! HIRVEETÄ!

   Poista
 3. Hyvä että mamman luottoluokitus on palautunut korkeimpaan AAA-luokkaan. Vaikkei se lähdekään valjastelemaan aina kun pyydetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi mamman luokitus haihtua taivaan tuuliin toisella reissulla!

   Poista
 4. Mahtava sanonta tuo mitä enemmän on aikaa, sitä enemmän ehtii! Ihan uusi sanonta mulle, otan heti käyttöön ��

  Hyvä että mamman luottoluokitus on palannut entiselleen! Tuollaiset ihmisten katoamiset on kyllä tosi pahoja pienille kissoille!

  VastaaPoista
 5. Suloistakin suloisempi päiväunivahti ♥

  VastaaPoista
 6. Mukavaa ja touhukasta viikonloppua! Onni on kotiin palannut mamma!

  VastaaPoista
 7. Vähän sellasii mammat on. Koettakaa seuraavalla kerralla komentaa mammaa lähtemään valjastelemaan. Toimii useinmiten ;) - Alex

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cassia on todella hyvä komentamaan. Sitä on ihan pakko totella :)

   Poista
 8. Tesla ymmärtää KissaKaramellia syvästi. Se on joka hetki tiedettävä, missä mammat liikkuu. Mikäli poistuvat reviiriltä pidemmäksi aikaa, tarkoittaa se palatessa entistäkin tarkempaa valvontaa ja ehdotonta kaiken yksityisyyden menettämistä (myös suihkussa) :) Ovea ei sallita mamman ja kissan väliin.

  – Valjastelua on hyvä huudella aina kuuloetäisyydellä. Empiiriset tutkimukset osoittavat, että erityisesti töistä tullut (tai lomilta palannut) mamma on otollista maaperää syyllisyyden tuntemuksille ja täten ekstravaljasteluille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mamma on heikoimmillaan vapaapäivinä :) Niin paljon muka enemmän aikaa, että siitä on pakko riittää kissoillekin..

   Poista
 9. Onpa hyvin latvottu traakkipuu. :) Punkku tykkää nyppiä ihmisen purppurajuorusta oksia, ja sitten se istuu keittiön lipastolla syömässä persiljaa suoraan purkista. Mä en koskaan tuhoa mitään. En ikinä. Ihan varmasti en.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punkku onkin melkoinen sekasyöjä :) Ja musta muuten tuntuu, että emäntä saattaa Pena olla jotain toista mieltä ;)

   Poista
 10. Heheh Cinna saiko noin tehdä? Mutta ihan hyvä vaan että tuhosit myrkkypuun, eipähän satu vahinkoa ny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cinnalla oli selvästi semmoinen ylimääräinen virtapiikki pentujen lähdön jälkeen. Sittemmin se on onneksi saanut isot kissat kanssaan riehumaan ja leikkimään kanssaan.

   Poista
 11. Mitämitä, kesä on ihmeiden ja puuhastelujen aikaa! :D Täällä tosin on kans ollut varsin laiskaa kun helteet katosi ja olen ollut tosi paljon töiden äärellä. Ehkä se tästä taas, kun kohta rauhoittuu suurimmat työkiireet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ihmisillä ollut vähän liikaakin puuhaa. Kissat on jääneet sivuiraiteille, muttei onneksi heitteille :) Mun rakkaat!

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit