maanantai 11. heinäkuuta 2016

Herkkusieni, ERY-SYD 12.6.2016

Pitkä tauon jälkeen paluu postailuun vanhentuneen uutisen kanssa: Cinna oli Hyvinkäällä ERY-SYDin näytelmissä kesäkuussa, ja valmistui Championiksi. Näytelmät oli ns Drive-in näytelmät, joissa ei tarvitse koko päivää loikoilla, vaan sinne voi mennä juuri ennen oman väriryhmän arvostelun alkua, ja lähteä saa heti kun työt on tehty. Tehtiin pikareissu, käytiin tuomaroitavana Kristiina Rautiolla ja saatiin kehuja. Sertikilpailua ei ollut, koska kilpailija ei ilmiintynyt paikalle :) Värin parhaasta ei kisattu, koska ei ollut tarpeeksi kisailijoita. Etkoille eli tuomarin paras valintaan päästiin, mutta siihen matka tyssäsi :) Lähdettiin kotiin uutta titteliä rikkaampana, Cinna valmistui Championiksi. Jeee!

Mun ikioma herkkusieni ♥
Arvostelusetelit on niiiiin paljon helpompia suomeksi :)

Kaikenlaista muutakin on ollut, enimmäkseen ihmisillä, vähemmän kissoilla. KissaKaramellin järkytykseksi mamma ja KOKO muu perhe hilpaisi ulkomaille ja vieläpä tutun kissamummon kanssa. Niinpä hoitajiksi ilmaantui ihmiset, joiden kanssa KissaKaramelli ei ole tottunut asioimaan leikkejä enempää. Ihanat hoitajat, kovin kissarakkaat, mutta KissaKaramellillä otti koville. KissaKaramelli jopa väisteli ja piiloutui hoitajiltaan. Eikä oikein syönytkään. Turkkikin meni surusta ihan takkumöykyksi, niin kova stressi ikävästä tuli. Tai toivon, ettei ole kyse mistään vakavammasta, kuten sairastumisesta, mutta kovin on kissalta karva kurjistunut. Onneksi mamma ja muu perhe on vielä kolme viikkoa lomalla, paijaamassa ja rapsuttelemassa. Halikuurin lisäksi Karamelli on extravitamiinijaöljy -kuurilla. Kyllä tämä tästä :) 

24 kommenttia:

 1. Onnea valmistuneelle!

  Ja voi KissaKaramelliä! Tuollaiset jutut ottaa joskus koville! Varsinkin kun on herkkä. Pikaista toipumista surusta ja murheesta, ja toivottavasti tosiaan ei ole muuta vaivaa!

  PurrrrrrrrrRRRRRRRRRR teille ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä täällä ainakin kissa mieli on toipunut, turkkikin on jo takuton (ja puolikalju irronneesta karvamäärästä päätellen :) ) KissaKaramelli on vallan onnellinen kissa, ja tänäänkin puolentoistatunnin mustikkametsäretkellä kehräsi lähes tauotta :)

   Poista
 2. Onnea valmistumisesta! Hienot arvostelut, varsinkin nuo tarrat kruunaa tuon setelin. :D

  Toivottavasti kunnon halipusirapsuttelu tekee turkille ihmeitä yhdessä vitamiinien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kristiina taitaa olla varsinainen tarrataituri :)
   Kyllä ainakin halipusurapsuttelu tuntuu uppoavan :)

   Poista
 3. Jättivät sinut kotiin, eivätkä ottaneet mukaan reissuun! Siellähän olisi varmaan ollut vaikka mitä jännää! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä liian jännää. Ja märkää (merta ja allasta ja tollee)

   Poista
 4. Onnea valmistumisesta! ♥ Äitini kotikisuilla oli myös Kristiina tuomarina Kempeleellä ja täytyy ihailla hänen energiaansa. Kotikissojen arvostelu oli arvostelujen loppupäässä ja silti Kristiina jaksoi puhua runsaasti arvosteltavista ja vähän vierestäkin ja käyttää aikaa seteleiden kirjoittamiseen. Vau!

  VastaaPoista
 5. Onnea Herkkusienelle! Voi paloista kun noin kurjasti hyljättiin, onneksi on toipumisaikaa.

  VastaaPoista
 6. Cinnalle onnea! Ja Aureelialta erityisymmärtäväiset terveiset KissaKaramellille! Minä erehdyin viemään kissat kerran matkani ajaksi kissahotelliin. Paikka oli ihmisen silmään kyllä ihan hyvä, Roosa ja Aureelia asustelivat keskenään samassa "yksiössä" ja pääsivät pari kertaa päIvässä tarhaan ulkoilemaan. Roosa viihtyi hyvin. Kun menin hakemaan kissoja, se katsoi minua "kuka sä oot, mitä sä meillä teet?" -ilmeellä. Aureelia sen sijaan loukkaantui hotelliviikosta niin pahasti, etten ole sen jälkeen kissahotelleja edes harkinnut. Se ei päästänyt minua silmistään päiväkausiin ja myös se pudotti karvojaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kissahotelli ei kuullosta meille sopivalle vaihtoehdolle. Meillä on kyllä varsin rakkaat ja ihanat ihmiset hoitelemassa, mutta KissaKaramelli tosiaan ikävöi aina mammaa. Ja nyt oli jo toinen pitkä reissu lyhyellä aikavälillä. Huonoa suunnittelua ihmiseltä! Aureelia ja KissaKaramelli muistuttavat monelta osin toisiaan, ihanat kilpparit ♥

   Poista
 7. Onnea Cinnalle valmistumisesta!
  Voi pientä KissaKaramelli ressua kun noin stressaantui. Toivottavasti rohdot auttavat ja turkki palautuu ennalleen. Ihmisten pitäisi kyllä ajatella, että eivät jätä kissoja tolleen, meidätkin aina välillä jätetään eikä se ole ollenkaan kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, tyhmiä ja ajattelemattomia me ihmiset! Onneksi kissoilla näyttää olevan aika lyhyt muisti!

   Poista
 8. Onnea Cinna <3 Voi miten se karamelli nyt noin kovin ikävöi, tai onhan se hirveää kun oma emo lähtee pois :'(

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea Cinna! Ja onpa toisella ollutkin sitten ikävä. Reppana. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja väittäävät kissa itsenäiseksi, ja kiintyvän vain rakennuksiin :) :) HAH!

   Poista
 10. Ihanat kuvat, varsinkin neiti kesäheinä sinisten kukkien kera ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cinna, kissaneiti kesäheinä ♥ Loistava lempinimi kiitos!

   Poista
 11. Onnea Cinna-kaunottarelle! Ja hyvä, että Karamellikin on alkanut toipua kesälomajärkytyksestä!

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit