lauantai 30. toukokuuta 2020

9 viikkoiset pennut

Kotihommat kissaperheissä vaatii joskus mielikuvitusta ja erityisjärjestelyitä. Imuroidessa pennut kyllä häipyyvät jaloista pyörimästä, kunhan imurin vain käynnistää. Mutta lattianpesu olisi liian mielenkiintoista. Pesuaineesta märkä lattia ei kuitenkaan ole sopiva paikka kissalle tassutella, koska pesuaineet päätyvät kissaan tassujen pesun myötä. Niinpä lukitsin kissat "saunalle". Saunaan ja kylpyhuoneeseen johtavassa pukuhuoneen ovessa on kissanluukku, jota pennut eivät vielä osaa käyttää. Kissanluukku on ovessa siksi, että kissamme pääsevät aina omaan vessaansa ja ulkotarhaan, vaikka joku ihminen olisi "lukkojen takana" vessassa, suihkussa tai saunassa. 

En oo ihan varma, yrittikö Cinna rohkaista pentuja tulemaan luukusta, vai vahtiko se, ettei ne tule sieltä 😂
Tässä näkyy paremmin se ovi ja kissanluukku


Siivotessa hävitin myös jo pennuille pieniksi käyneitä pahvilaatikoita. Kuten seuraavista kuvista näkyy, on laatikot olleet todella suosittuja, parit hampaat on näihin terotettu 😂 Klikkaahan kuvia isommiksi, niin näet hammasrivit.

Onneksi meiltä löytyy kyllä vähän isompiakin versioita, ettei laatikkoleikit tähän lopu. Mutta nämä ovat tulleet jo tiensä päähän.. 

Lopuksi pentuihin, jotka ovat päinvastoin vasta tiensä alussa, ) 9 viikkoa täynnä 💗

Käytiin keskiviikkona ensimmäistä pentujen kanssa kertaa eläinlääkärissä. Pennut saivat mikrosirut ja ensimmäisen rokotteensa. Otin Cinnan mukaan, ettei emo eikä pennut hätääntyisi erosta. Mukana oli siis kaksi kantokoppaa, toisessa Cinna ja kaksi pentua, toisessa 5 pentua. Harmi että unohdin kunnon kuvauksen, tässä ruutukaappaus hätäisesti napatusta videosta eläinlääkärin aulassa.


Eläinlääkärireissu meni tosi hyvin. Cinna ja pennut olivat reippaita ja rauhallisia. Sirutukset ja rokotukset sujuivat hyvin. Samoin matkat sinne ja takaisin. Autossa pennut vingahtelivat muutaman minuutin, mutta rauhoittuivat nopsaan. Eläinlääkärissä ollessa jopa nukahtivat koppaan odotellaan omaa vuoroaan.

Kotiin päästyä pennut söi ja menivät nukkumaan. Drusilla oli levoton ja itkeskeli hetken aikaa, soitin jo varmuuden vuoksi eläinlääkärillekin, joka suositteli kipulääkettä. Semmoista pitää ensi kerraksi hommata. No Drusilla asettui onneksi nukkumaan ja herättyään oli täysin oma itsensä, kuten kaikki muutkin pennut.
Lopuksi vielä viralliset 9-viikkoiskuvat

Damaris

Diamond

Damascus

Darius

Diana

Drusilla

Darling

9 viikkoiset murut

Viralliset 9-viikkoiskuvat @uniporo

6 kommenttia:

 1. Kaikki ihanuudet samassa kuvassa, melkoinen saavutus. 😻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaati kolme ihmistä. Ja silti paras on tämmöinen, missä yhden naamalle osui huiska 🙈

   Poista
 2. On ne jo niiin isoja pikkuisia ♥
  Ja reippaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt just alkaa tuntumaan, että vähän liiankin reippaita 🙈. pääseevät jo ihan joka paikkaan. Ja menevät kanssa 🙈.

   Poista
 3. On ne kyllä niin söpöjä nuo 9 viikkoiset! Ja ahkerasti testailtu pieniä hampaita pahviin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks on ollut noi laatikot. .en edes uskalla ajatella, mistä kaikkialta noi reiät vois muualta löytyä 🙈

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit