lauantai 23. toukokuuta 2020

Ulkona

Käytiin reilu viikko sitten takapihalla ottamassa pennuista ulkokuvia (klikkaahan kuvia suuremmiksi). Eli näissä pennut on tasan 7 viikon ikäisiä. Oli tuulispäivä, ja pentujen turkit oli oikein pörheinä. Ihanat karvaturrit. Mulla itsellä oli tuuleen nähden aivan liian vähän vaatetta päällä, ja seuraavana päivänä olikin kurkku kipeä. Pelästyin, ettei "nysse korona tuli", mutta onneksi kurkkukipu häipyi yhtä nopeasti kuin tulikin.. 


Diamond


Darling


Drusilla


Darius


Damascus


Damaris


DianaKuten alla olevista kuvista näkyy, olin "niskavilloissa" kiinni koko ajan. Damaris nimittäin lähti kesken kuvauksen kuin nappi takista ja juoksi niin lujaa, että teetti töitä tämmöiselle vanhalle könälle saada pentu kiinni. Sain kissan kiinni vasta, kun se yhtäkkiä pysähtyi kuin seinään. Ikäänkuin pohtien, että "mihis ihmeeseen mää muuten oon menossa".
Tätikissa Cassia valvoi koko kuvaussessiota tarhasta. Mammakissa Cinna sen sijaan vahti takaovella, että jokainen pentu varmasti tuli takaisin sisään.


Cassiaa selvästi harmitti olla lukitussa tarhassa, kun pennut pääsi Cassian lempipaikkaan, kukkapenkkiin. Cassia tykkää kesäisin makoilla kukkapenkissä tai pensasaidan juurella, valjaissa tottakai. Nyt kukkapenkissä on jo tulppaanitkin auenneet. Pitäisköhän mennä ottaa uudet kuvat :) 

Ps. Jos lisäkuvat näistä sessioista kiinnostaa, käyhän kohtapuoliin Facebookissa kunkin pennun omassa kuvakansiossa.

Kuvat@uniporo

6 kommenttia:

 1. Ihanat 7-viikkoiset pörhöturkit ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ♥ Kissanpennut on ♥ Mitenkähän tästä sais pysyvän olotilan? Että ois aina pentuja, eikä ne koskaan kasvais isoiks..

   Poista
 2. Voi mahdoton mitä pieniä pörhistelijöitä �� Ja on muuten kunnioitettavat korvakarvat kolmanneksi viimeisessä kuvassa pikkuisella.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat olette saaneet näistä ihanuuksista! Ja rohkeita olette olleet, en tiedä olisinko uskaltanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No seuraavalla ulkokuvauskerralla mentiinkin tarhaan lukkojen taa 😂

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit