tiistai 14. joulukuuta 2021

Ekat pari viikkoa

FI*JustKittying A-pentue

Pari viikkoa on jo vierähtänyt pentujen kanssa. Tähän asti kaikki hyvin, sekä pennuilla että Cinnalla. Emonmaitoa on riittänyt, eikä kenellekään ole vielä tarvinnut antaa vastiketta, koska kaikkien paino nousee tasaista tahtia. 
Maitobaari on auki 24/7

Cinna on varsin suojelevainen ja omistautunut emo, hoivaa lähes tauotta kehräten pentuja. Cinna antaa jo punnita pennut rauhassa, mutta jos pentua pidempään pitelee, ja se alkaa kiljumaan, tulee Cinna vähintään tarkistamaan, mitä tapahtuu. 

Ylpeä ja onnellinen mammakissa

Tästä kuvasta päässäni alkaa välittömästi soimaan
Ultra Pron "Minä suojelen sinua kaikelta"

Cinna vahtii pentuja todella tarkkaan

Onneksi mammakissakin
saa välillä ottaa rennosti

Iltapesut

Parin kolmen viimeisen päivän aikana on Cinna alkanut hieman viettämään aikaansa myös pesän ulkopuolella.. juuri ja juuri. Cinna makoilee pesän edustalla tai ainakin hyvin lähellä. Cinna on käynyt makuuhuoneen ulkopuolella ainoastaan vessassa, ja pari kertaa keittiön ruokakupeilla. 


Cinnalla on makuuhuoneessa vettä, ruokaa ja vessa, koska ovi on kiinni, ettei Karamelli käy suotta hermostuttamassa emokissaa. Karamelli on kyllä päässyt päivittäin vierailemaan vahditusti makuuhuoneessa, muttei Karamellia ole toistaiseksi kiinnostanut muut kuin Cinnalle tarjoiltavat penturuoat. Toivotaan, että tällä kertaa Karamelli oppii sietämään pennut, eikä vanhaarouvaa tarvitsisi viedä mummolaan "hermolomalle". Sekös ei Karamellia haittaisi, koska mummo kuuluu Karamellin harvoihin ja valittuihin lempi-ihmisiin, mutta itse toivoisin, että pennut oppisivat olemaan myös muiden aikuisten kissojen, kuin vain emonsa kanssa. 

Mutta tosiaan, niin se aika on rientänyt, että nämäkin pennut ovat jo kaksiviikkoiset ja kaikilla silmät auki😺.

13 päivää vanhat minitiikerit

Lisää kissakuulumisia taas pian 😽

Seuraavana esiintymisvuorossa taitaa olla Pörrö 💓


6 kommenttia:

  1. On ne niin ihania ja Cinna oikea supermamma ❤️

    VastaaPoista
  2. Lutuset palleroiset ♥ Joko henkilökunta on keksinyt miten söpösest erottaa toisistaan?

    VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit