maanantai 11. huhtikuuta 2022

Cinna eläkkeelle

Cinna on ollut aivan mainio emo ja on tehnyt tähän maailmaan 19 ihanaa pentua kolmessa pentueessa (Amurin B3-, Amurin D4- ja JustKittying A-pentue): Kiitos ja anteeks, kävin sieltä sun täältä nappaamassa kuvia Cinnan muruista 💝 Kaikki ovat todella ihania kissapersoonia, ainoastaan Amurin Betuelista en ole kuullut mitään, enkä nähnyt kuvia aikuisena. 

Ylärivissä Amurin B3 pentue: Penni, Hilla, Barra, Manuel, Veikka ja Betuel
Seitsikko vasemmalla Amurin D4 pentue:
ylärivissä Inkeri, Olga, Melvin, alhaalla: Ulla ja Maija, Damaris ja Darling
Kuusikko oikella: JustKittying A-pentue:
ylhäällä Urho, Pomo, Miltton, alhaalla: Hilla, Helmi ja Halla

Alunperin olin suunnitellut leikkauttavani Cinnan jo edellisen pentueen jälkeen. Asiaa pohdittuani halusinkin kuitenkin teettää ensimmäisen oman pentueeni juuri Cinnalla. Ja siinä vaiheessa päätin myös, että tämän ensimmäisen oman pentueeni jälkeen Cinna saa jäädä eläkkeelle. Jatkan kasvatusta kahdella Cinnan sijoitukseen menneellä pennulla. 

Niinpä oli aika tilata Cinnalle sterkka-aika. Olin kuullut Pyynikin Eläinlääkäreiden Saarasta, joka tekee steriloinnin kyljestä, ja että näin haavasta tulee todella pieni. Tämän valitsin myös Cinnalle, josko toipuminen olisi nopeampaa ja helpompaa, kuin aikoinaan Karkkikaksosilla. Kaikki sujuikin hyvin, voin todella lämpimästi suositella Saaraa muillekin.

Cinna lähti kotiin päästyäme heti hoippumaan pitkin kämppää. Ohjeena oli olla antamatta ruokaa, kunnes kissa on selvinnyt nukutuksesta. Kissa oli kuitenkin eri mieltä ja päivysti tiukasti ruokakuppien edessä ja huuteli kuin humalainen nakkikioskilla... 


Onneksi kissa rauhoittui syliini nukkumaan. Välillä heräsi pyytelemään ruokaa, mutta sain kuin sainkin palautettua kissan useita kertoja takaisin syliini nukkumaan. 


Cinnalla oli päällään toipilaspuku, koska haavaa ei saanut nuolla 7-10 vuorokauteen. Onneksi puku ei pahemmin vaivannut, eikä Cinna tehnyt mitään Houdineja, eli karannut puvustaan, mitä karkkikaksoset aikoinaan teki monta kertaa päivässä 😁

Viekussa soffalla. Voi näitä kissojen asentoja...

Sterkkahaava on todella pieni.

Toissapäivänä viimein riisuin puvun Cinnalta ja
ai autuas, kun olikin kiva oikoa itseään "nakkena"

Toivotaan lokoisia kissaneläkepäiviä mun murulle 💗

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa mukavammalta leikkaukselta. Mukavia päiviä Cinna, älä unohda blogia kuitenkaan!

  VastaaPoista
 2. Wau, tuo on todellakin pieni haava. Meillä on 4 leikattu "vattasta" ja vuosien varrella haavan pituus ja siisteys parantunu. Jännään nähdä miten meidän vauvan leikkaus menee sitten kun hän aikoinaan jää eläkkeelle. Oispa meilläkin silloin jo tuo kylkileikkaus täällä valittavana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä kannattaa tosiaan vähän haistella ja kysellä, kuka eläinlääkäri leikkaa mitenkin.

   Poista
 3. Onneksi toipuminen meni hienosti ja mutkattomasti. Cinna saa nyt keskittyä sitten muihin kissahommiin, kun lapset on tehty ja maailmalla. Hyvin oletkin kuullut Cinnan lapsista, jos tuollaisesta katraasta vain yksi on sellainen, josta ei ole tullut tietoa sen koommin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cinna onkin viime aikoina keskittynyt aika paljon unelmointiin. Tiedä sitten mistä mahtaa uneksia...

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit