torstai 25. huhtikuuta 2024

Ollako vaiko ei?

Kävin keskiviikkona katsomassa Elleä 💗hänen sijoituskodissaan Vesilahdella. Ellellähän oli maaliskuun lopulla treffit komean herrasmieskollin kanssa, ja meitä kaikkia on jännittänyt jo monta viikkoa, että "ollako vaiko ei". Käynnin perusteella sanoisin että "olla". Merkkejä on näkynyt jo mm. punoittavat nisät ja muutaman sadan gramman painonnousu, mutta en ole uskaltanut vielä luottaa näihin merkkeihin. Nyt kävin siis katsomassa kissaa ja tiineys oli selvä. Ellen tiineys on puolessavälin ja massu on jo selkeä pyöreä pallo, joka tuntui käsiin ja myös näkyi harjaantuneeseen silmään, kun katseli loittonevaa kissaa takaapäin. Vatsakumpu erottui kyllä kissan keinahdellessa minusta poispäin. 

Elle💗

Samalla kun kävin, vein perheeseen jo pahvilaatikon synnytyspesäksi. Vein sen ajoissa, että laatikko ja pyyhkeet tuoksuisivat sitten muutaman viikon päästä tutuille, ja kissa kokisi sen turvalliseksi paikaksi pesiytyä. Saas nähdä kelpuuttaako Elle minun viritelmäni, Elle on aika itsepäinen kissa ja hänellä saattaa olla ihan toiset suunnitelmat pesän suhteen 😂.


Nyt todella toivotaan, että odotusaika etenee hyvin ja samoin sitten toukokuun lopulla odotettavissa oleva synnytys, toivotaan että tästä kehkeytyy varsin iloinen perhetapahtuma. Ja mitäkö meille odotetaan? DNA-testien vuoksi värit on tarkkaan tiedossa. Elle ei kanna diluutiota, eli vaikka isikisu on sininen, ei Ellen pennut saa vaalennosta. Elle ei myöskään kanna kuviottomuutta, eli kaikilla pennuilla tulee olemaan tabby-kuvio. Eli mikäli kaikki menee hyvin, saamme ehkä punaisia tabby-kolleja, ruskeita tabby-kolleja tai -tyttöjä tai kilppari tabby-tyttöjä. Jotain näistä tai ehkä jopa kaikkia. Jännää 😍.

Mutta jos joku asia on varmaa, se on se. että nämä pennut tulisivat sosiaalistumaan koiriin. Ellen perheessä asuu 5 koiraa. Tämmöinen rivistö minua odotti, kun edelliskerran kävin perheen kotona.


Ellen palveluskunta


Vielä pitää vaan malttaa, ja tosiaan toivoa, että kaikki menee hyvin 💗...

2 kommenttia:

Kiitos, kiva kun kommentoit