keskiviikko 12. kesäkuuta 2024

Cassian viimeisimmät kuulumiset

Kotikissalamme viimeisimpiä uutisia on Cassian kotiinpaluu! Cassia muuttaa kaikkine tavaroineen ja kiipeilytelineineen takaisin meille ensi viikolla.

Cassian muuttoa on suunniteltu jo hetken aikaa, mutta se toteutuu suunnitelmallisesti vasta ensi viikolla. Halusimme antaa Cassialle täyden toipumisrauhan ilman muita kissoja. Cassialta poistettiin kolme viikkoa sitten kirurgisesti kolme mastsolukasvainta (gradus 1) niskasta. Toivotaan, että se oli niiden näppyjen loppu ja Cassia saa elää terveenä vielä pitkään!

Cassiahan on asunut yli 3 vuotta tyttärellämme, täällä Tampereella. Cassia on näiden kuluneiden vuosien aikana käynyt meillä todella usein, välillä kylässä tyttärenkin vieraillessa meillä pidempiä aikoja (mm. jouluja ja semmoisia perhejuhlia) ja välillä hoidossa tyttären pidempien menojen ajan. Nyt tyttären elämässä on sen verran muutoksen tuulia, että kissan paras paikka on jatkossa täällä meillä entisessä kodissaan, tuttujen ja turvallisten kissakamujen kanssa ❤️. 

Photo @uniporo

Toivotaan että myös Cassia ajattelee niin, ja sopeutuu takaisin kotiin yhtä hyvin, kuin on sopeutunut tänne jokaisella kyläreissullaan. Cassia on elänyt sekä täällä meillä, että perheemme reissuissa tietenkin siskonsa Karamellin kanssa, mutta myös Cinnan ja Pörrön kanssa. Cassia on varsin sopeutuvainen ja osaa kyllä napakasti pitää kiinni omista rajoistaan ja reviiristään muun muassa välillä turhankin innokkaan Pörrön kanssa. Cassia on perinteisesti ollut myös täällä syntyneille pennuille se isotäti, joka aina tsekkasi, olihan pentujen puhtaudesta pidetty huolta, eikä epäillyt hetkeäkään, jos pikkuisen peppu tarvitsi vaikka vähän pesuapua 😂.  

Kastraattinaaraamme Cassia täytti siskonsa Karamellin kanssa huhtikuussa jo 12 vuotta. Cassia nauttii erityisesti iltaöisistä valjaskävelyretkistä lähimetsissä, joten luultavasti toteutamme kotiinpaluun kunniaksi jonkun pidemmän  metsäretken. 


Tervetuloa kotiin Cassia ❤️

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin kotiin ♥ oman suvun liki ♥

  VastaaPoista
 2. Kiva kun Cassia pääset kuningattareksi kotiin. Eikös sinulla ole syntymäpäivä kuten minulla vappuaattona? - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on tietysti. Voi minua hupakkoa 🙈

   Pörröllä on synttärit ens kuussa 🤪

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit