sunnuntai 7. heinäkuuta 2024

D pentujen nimet

 Pennuilla on viimein viralliset nimet!Meidän kissalassa on sellainen nimeämispolitiikka, että kissanpennut saavat nimensä musiikista. A pentueen nimet ammennettiin Abban tuotannosta, B pentueen nimet löytyivät Beatlesien biiseistä ja C pentue on nimetty CCR:n biisien mukaan. Nyt D pentueen kohdalla oli paineita, koska hyviä Deellä alkavia bändejä on niin paljon.
Valinta osui kuitenkin Deep Purpleen, monestakin syystä. Ensinnäkin Purplella on todella kovia biisejä, useita kuolemattomia legendoja. Toisekseen Purple on perustettu mun syntymävuonna. Ja kolmannekseen Purple kuuluu mun suosikkigenren, heavy metalin ja hard rockin edelläkävijöihin.
Tällä kertaa kuitenkaan juuri omat lempibiisit eivät päässeet pentujen nimiin, koska yhtyeen tuotannosta löytyi juuri tälle pentueelle sopiva teema! Ollaan meidän perheessä tosi kovia pelaamaan korttia, se on yksi suosikkipuuha pitkien perhejuhlien, pyhien ja mökkilomien aikana. Lisäksi pentueen sijoituskodin Nina on kova pokerihai, joten pelikorttiteema oli täydellinen valinta juuri tälle pentueelle!
Pennut on rekisteröity Suomen Kissaliittoon, eli nimet on jo viralliset. Pennut ovat kuvassa nätisti numerojärjestyksessä ja nimet ovat:
Pentu nro 1: JustKittying Lady Double Dealer
Pentu nro 2: JustKittying Soldier Of Fortune
Pentu nro 3: JustKittying Fortuneteller
Pentu nro 4: JustKittying King Of Dreams
Pentu nro 5: JustKittying Lady Luck
Mitäs tykkäät nimistä?

2 kommenttia:

  1. Iih, me niiiiin tykätään teidän nimien anto tavasta 😻
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit