keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kotia etsimässä ja loppukevennyksenä - Sulkahuiska

Neljällä pennulla on jo koti tiedossa tai ainakin vahva epäily suunnasta =) Toffee, Tikru, Dalmis ja Laku ovat nykyään "varattuja" kissoja. Laikulla ja Viirulla on vielä haku päällä.

Toffeella on käynyt "vieraita" jo useita kertoja (huomenissa taas tervetuloa), Tikrulla jo pari kertaa (terkkuja) ja Lakulle tulee ikioma vieras viikonloppuna (teretulemast).

Olemme kiitollisia erityisesti kasvattajalle tilaisuudesta saada elää tätä ihanan ikimuistoista kissanpentuelämää kaikki nämä melkein yhdeksän kokonaista viikkoa, kohta enää kolme viikkoa jäljellä! Mielessäni pyörii kovasti ajatuksia, josko itsekin yrittäisi uskaltaisi aloittaa "kasvattamisen" =)
Aika hassulta tuntuu, että kohta ne muka tosta lähtee, eikä välttämättä nähdä enää ikinä! Kauheeta, ei sitä pysty edes ajattelemaan! Toivon kovasti, että uudet omistajat jakavat kuvia näistä ihanuuksista vaikkapa sähköpostilla tai Suomen Siperiankissojen tai Siperiankissojen ystävien Face-ryhmissä tai ystävänäni.. tai jotain! 12 viikkoa on tietysti kissan noin kahteenkymmeneen ikävuoteen suhteutettuna varsin lyhyt hetki, mutta ainakin meidän perheelle varsin merkityksellinen.

Mutta..iloisempiin tunnelmiin..
Loppukevennys: Koska kaikkien pentujen saaminen samaan kuvaan oli tälle illalle liian suuri haaste, päätin napata viteoo leikkihetkestä: Sulkahuiska on kiva! Huiskuttelin äsken hetken, jotta sain teille livekuvaa muutamasta murusta; kunhan huiskutin että sain pentujen tassut viuhumaan, teille =)
Eipä mulla muuta! Jatkan taas huomenissa yrittämistä saada kaikki kuusi samaan kuvaan =)

7 kommenttia:

 1. Voipi olla että teillä tulee tippa linssiin kun eron hetki koittaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks on tätä vertaistukiryhmää, joka ymmärtää kattimaiset eroahdistukset :O

   Poista
 2. Iiiiihastuttavia postauksia kaiken aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta palataan kahden kissan moodiin: hitaampi tahti ja tylsemmät jutut...

   Poista
 3. Varsin rivakkaa heiluttamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan nauratti itseäkin toi tahti kun katoin pätkät.. olikin yllättävän vaikeaa leikittää toisella kädellä ja kuvata toisella :)

   Poista
 4. Voi että, kyllä se aika vilahtaa ja lapset kasvaa. Voin vaan kuvitella sen luopumisen tuskan ja ikävän. On ehkä vähän aikaa outo hiljaisuus. Mutta onneksi teille kuitenkin jää kaksi suloisuutta :)

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit