keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kasvutarinoita a'la Laku

Laku aka Amurin Lasarus muutti Pohjanmaalle, Vaasaan. Lakusta tuli Tatu, ja samalla Tatusta tuli Danin paras kaveri .  Dani on tanskandoggi, joten Tatun paras kaveri on samalla kiipeilyteline
Vaikka Tatu näyttääkin koiraan verrattuna pieneltä, painaa Tatu 17 viikon iässä jo melkein 2.5 kiloa. 

Tatu on edelleen uudessa kodissaankin hyvin ihmisrakas ja kehräilevä kolli. Alkaa kuulemma kehräämään jo ihmisen vasta lähestyessä ☺Tatu myös mielellään nukkuu sylissä tai vieressä, mutta valikoi sylihetket tarkasti itse! Siis varsin "Pohjalaane" luonne, manselaisella kissalla ☺Tais tietää jo syntyissään, minne veri vetää! Tatu oli nääs jo ihan pienestä varsin tomera. Hän tiesi heti mitä tahtoi ja vaati sitä kovalla äänellä. Tatu oli pennuista kovaäänisin, ja hänellä oli varsin tunnistettava nau´unta jo varhain. 

Seuraavassa kuvaterveisiä Pohjammmmaaalta (Photos@Anja):
 
Dani ja Tatu
"Herää jo leikkiin mun kaa"

Unikaverit 
Tuijotuskisa?
Leikin touhussa
Manikyyrissä
Tatu
Varsin upean, ylvään ja onnellisen näköinen "valjastelija".
(Ja  upeanväriset Vänttiset on Hänellä ☺)
Niin että kiitos kysymästä, mullekin kuuluu siis oikein hyvää!

6 kommenttia:

 1. Voi, kuinka ihanat kaverukset!

  VastaaPoista
 2. Tatulla näyttää olevan oikeat kissanpäivät! :)

  VastaaPoista
 3. LakuTatu on IHANA. Mutta oonkin ihan puolueellinen mustien kissojen suhteen. <3 Ihana olis kyllä tuollainen kaveriparikin, iso musta havva ja pieni musta kisu. Voi elämä. Toivottavasti nuo ihmiset tajuaa, kuinka onnellisia ne on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♡ on, ihana hän on ♡

   Kyllä Tatun omistaja oli aivan mykkyrällä onnesta jo löytäessään etsiskelemänsä mustan siperiankissan ♡. Tatu on saanut käydä emäntänsä kanssa töissäkin, tärkeässä terapiakissan roolissa, johon tämä ihmisrakas kissuli sopii varmasti tosi hyvin!

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit