keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Päätös

Pitkällisen harkinnan jälkeen olenkin päätynyt siihen, että en ainakaan toistaiseksi ryhdy kasvattajaksi: KissaKaramelli siirtyy lemmikkien kastiin, ja pääsee "kollia mouruamasta" ennen kevään ja valon tuloa! Meille ei siis enää tule pentuja, ellei kissalukua kasvateta muutoinkin. NeitiKassinenhan on jo leikattu, ja nyt seuraavaksi varaan ajan KissaKaramellille. Luulen että "paitahommiksi" menee, ei taida KissaKaramellikään piitata tötterökauluksesta =)

Tähän hetkeen sopii paluu kissuleittemme juurille, kuviin kissasiskoksistamme yhden vuorokauden ikäisinä, upean emonsa Avila'n hellässä huomassa ♥

Toivon, että sterilisaatio auttaa KissaKaramelliä myös muhkean turkin kasvattamisessa. En malta odottaa, että kissulille kasvaisi Avilan kaltainen pörrykkäturkki =) Leikatuilla kuulemma turkki muhkeutuu, ja se näkyy jo meidän kissasisaruksissa, NeitiKassisella on pidempi karva kuin armaalla sisarellaan...

Mutta siis, tässä Avila, Carmel aka KissaKaramelli ja Cassia aka NeitiKassinen:

Kuva Amurin Siperiankissat

Kuva Amurin Siperiankissat

♥   ♥   ♥    AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW   ♥  ♥  ♥


Ja tervetuloa lukijaksemme "Kisulit" ! Kiva saada teidät meiän tiimiin =)

15 kommenttia:

 1. Varmasti vaikea päätös, ainakin kun katsoo näitä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaakakupissa on matkailu ja seikkailut koko perheellä, vielä kun lapset asuu kotona. Mitä enemmän kissoja ja näyttelypuuhia, sen vähemmän ehdin olla ja elää lasteni kanssa, jotka kyllä kasvavat hurrrjaa kyytiä.

   Tulee vielä aika, jolloin on aikaa enemmän kuin tahtoisin, se aika sopii täyttää vaikka kissoilla =)

   Poista
 2. Kerrassaan hurrrrrrmaava kolmikko ♥

  VastaaPoista
 3. Iiks mitä kuvia! Saihan KK todella kauniit ja hyväluonteiset pennut jo saatettua maailmaan, mukavia kastraattipäiviä hänelle! <3 Eiköhän se turkkikin sitten kasva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, yksi ihanimpia kokemuksia meidän perheessä ♡
   Olen niiiiin ylpeä KissaKaramellistä, upeita pentuja kaikki kuusi!

   Poista
 4. Voi mitä kuvia ♥

  Varmasti hyvä päätös kuitenkin. Onnea operaatioon ja toipumiseen, kunhan aika on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tämä on hyvä päätös, tässä ajassa! En vaan vielä saanut varattua aikaa..

   Poista
 5. Kiitos tervetulotoivotuksista!
  Yhtäkkiä tänne iski valtaisi pikkukisukuume. Ah ja voih, kaikki kisulit onkin jo leikattu.

  Mikäli sattuisi niin hassusti, että KissaKaramellilla ei turkki kasvaisikaan yhtä muhkeaksi kuin äidillään niin täältä voisi joutaa jonkun verran ylimääräisiä kissankarvoja varaturkiksi. ;-D

  VastaaPoista
 6. Katsoin vasta nyt jälkikäteen postauksiasi KissaKaramellin pentujen syntymästä ja pentuajasta. Ihan henkeä pidättäen katselin kuvia ja luin, ja muistui elävästi mieleen omat kokemukset viime ja edelliseltä kesältä, jolloin Ruska synnytti. Silloin heinäkuussa, jolloin KissaKaramelli synnytti, en varmaan ole vielä blogiasi tuntenutkaan ja muutenkin oli ajatukset kiinni Ruskan odotuksessa ja tulevan synnytyksen odottelussa. KissaKaramellilla kuusi pentua! (Sen kyllä muistan lukeneeni jo aikaisemmin.) Ja ne muuttohommat. Täytyy vielä jatkaa lukemista jonain toisena päivänä. Minä olen tehnyt tavallaan saman päätöksen, etten ryhdy kasvattajaksi. Mutta silloin me minun ehdotuksestani Ruskan kasvattajan kanssa jatkoimme sijoitussopimusta, niin että Ruskalla teetettiin toisetkin pennut. Ja sitten toisesta pentueesta minulle jäi uusi sijoituskissa Rauha. Niin että kolmannetkin pennut ehkä vielä näen. Jokaisen on tehtävä omanlaisena ja omaan tilanteeseensa sopiva hyvä päätös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Paula, minunkin mielestäni pentujen syntymä ja pentuaika oli kertakaikkiaan henkeäsalpaavaa aikaa. Mekin hieman pohdimme kasvattajan kanssa tuota sijoituksen jatkamista, mutta kuten jo ylempänä kommentoinkin, tein tämän valinnan nyt tässä ajassa, kun saamme vielä elää teiniemme kanssa. Tulevaisuudessa ns "tyhjä pesä" on hyvä täyttää kissanpennuilla =)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit