tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kissat kupissa

Tänään pesässä ja pesän ulkopuolella on ollut melkoista kuhinaa. Kaikki pojat (Dalmis, Toffee, Laikku ja Laku) osaavat tulla ulos pesästä, ja mennä jopa takaisin pesään. Siitä ilosta kulkevatkin edestakaisin, aloittivat aamulla ilokseni jo klo 5.42 =) KissaKaramelli on hieman hädissään, mutta alkaa tottua pentujen menovimmaan pikkuhiljaa. Onneksi saan keskiviikkona kasvattajalta pentuaitauksen lainaan, niin saamme vähän rajattua pentujen liikkeitä, toistaiseksi =)

Poikia kiinnostaa jo pallot ja erityisesti Lakua kristallihiekka. Laku yritti syödä sitä, ja toinkin pesäaluelle kostutettuja Royal Caninin Mother&Babycat raksuja. KissaKaramelli vaan päätti hotkaista ne, ennenkuin Laku ehti kunnolla haistaa.

Lähipäivinä tulossa videokuvaa poikien touhuista pesän ulkoupuolella. Tytöt (Viiru ja Tikru)  nukuskelevat pesässä, eivätkä osaa tai uskalla vielä tulla ulos.

Hupsuttelin tänään ja otin kolmen ja puolen viikona ikäisistä (25 vrk) kissanpennuista kuvia mariskooli -tyyppisessä maljassa. Harmittaa, että unohdin ottaa "kahvikuppikuvat", kun pennut vielä mahtuivat kahvikuppiin.  Nyt ne ovat jo liian isoja, painot 500-600g. Hurrrrjasti ovat kasvaneet!

Laku

Dalmis

Viiru

Toffee

Tikru

Laikku

2 kommenttia:

Kiitos, kiva kun kommentoit