keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Muuttopäivä vol 2

KissaKaramelli päätti viihdyttää meitä öisillä muuttopuuhillaan!

Pennuilla ikää tänään 19 vrk, ja emo muutti ne jo toiseen kertaan. Eka muutto tapahtui about viikko sitten, pentujen ollessa 13 vrk ikäisiä. Ekasta muutosta tekstiä ja kuvia täällä.


KissaKaramellillä ei selvästikään ollut mitään käsitystä, mihin aikoo muuttaa, mutta "Cat's got to do what Cat's got to do". Lähdettävä oli =)

Laku sai kunnian lähteä "ekana". KissaKaramelli pyöri pennun kanssa etsien kohdetta ja lopulta pennun hätääntyessä emo heittäytyi imetyspuuhiin rauhoittelemaan pentua.Sitten jatkui pyöriminen.. "Hmmm, mihinkäs suuntaan mentäis". Tässä emon ja Lakun toinen hellä hetki kesken muuttomatkan:Tästä matka jatkui kohti vierashuoneen vuodesohvan alla olevan vuodevaatelaatikon taakse, lattialle.
Sehän ei sopinut minulle; pennut olisivat olleet lattialla, liikkuen mihin tahansa huoneessa jossa on tietokone, ( plus kaiuttimet, skanneri ja tulostin) sekä sähkörummut - Lue: sata sähköjohtoa purtavaksi. Nappasin pesälaatikon siitä samaisesta huoneesta ja kannoin takaisin pisteeseen A, makuuhuoneeseemme, jossa synnytyspesäkin oli. Se on jatkoa ajatellen paras ja turvallisin huone pennuille. Suljin huoneen oven ja toivoin, että Karamelli kelpuuttaa muutoksi ja turvapaikaksi minun valintani. Ei kuitenkaan ihan heti =) Pari kierrosta piti makuuhuoneessa vielä pyörähtää pentu suussa, ennenkuin KissaKaramelli rauhoittui pentujen kanssa nukkumaan.

Aamulla päätimme rauhoittaa pesää ja kävinkin pesällä tänään vain kahdesti punnitsemassa pennut (ja kerran ihan vaan kurkkaamassa söpöläisiä).  

Kissavaltakunnassa kaikki hyvin!


6 kommenttia:

 1. Kylläpä saikin pentu emolta oikein perusteellisen pesun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö. Kissaemo hämmästyttää minua päivä päivältä enemmän!

   Poista
 2. Oikein kunnon haliote pennulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nätisti pitää tassujen välissä, että ihan mietityttää, miten muka meillä ihmisillä peukku tekee meistä niin ylivertaisia =)

   Poista
 3. Onnellista perhe-elämää KissaKaramellille ja pikkuisille!

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit