sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Arkihaaste 3/5 - kissanäyttelyssä

Tampereella, eli kotikonnuillamme oli viikonloppuna PIROKin (Pirkanmaan rotukissayhdistys) kissanäyttely. Koska näyttely oli näin lähellä, halusin mennä testaamaan, ensimmäistä kertaa itsellisenä kissanomistajana. Tähän saakka kissat olivat käyneet muutamassa näyttelyssä kasvattajansa nimissä, koska kissulit olivat minulla sijoituksessa. Nykyään kissat ovat jo minun omistuksessa.

Olin ilmoittanut lauantain näyttelyyn pelkästään NeitiCassisen, koska KissaKaramellin turkki on edelleen aikas "nuti". Kissanäyttelyt eivät ole arkeamme, mutta eilinen päivä meni niin kokonaan Pirkkahallissa, ettei siitä muuta irtoa arkihaasteeseen. Päivän kuulumiset tiivistettynä: Näyttely sujui oikein hyvin: CAP + TP-NOM. (Postaan joskun myöhemmin paremman näyttelyinfon, että mitä siellä oikein tapahtuu..)

NeitiCassinen sai sertinsä. Lisäksi neiti valittiin tuomarin parhaaksi
 ja pääsi paneliin kokeilemaan, josko olisi II kategorian kaikkein
 kaunein kastraatti naaras. Ei muka ollut :) 

Tuomari sanoi kissan ainoaksi viaksi sen, ettei tahdo näyttää itseään vaikka kissalla todella olisi, mitä näyttää. Mun pörrykkä.


Tänään haastamme mukaan Maunon ja EpunSäännöt on: viisi päivää, 1 kuva jokaisena samoin 1 haaste eteenpäin. Huomenna uudet kujeet! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

13 kommenttia:

 1. Vai ei muka ollut kategorian paras! Pah, väärän voittajan valitsivat sitten! ;)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut NeitiCassiselle! Komea neiti kyllä onkin.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Tuomarille on ehkä sattunut joku virhe?

  VastaaPoista
 4. Onnea näyttelymenestyksestä. Vaikka NeitiCassisesta ei tullutkaan ihan oman kategoriansa Best-in-show, niin onhan sinulla kaksi Best-in-home-kissaa.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut sertistä! (Tuomari voi seuraavalla kerralla ottaa silmälasit mukaan niin näkee sitten paremmin kuka on kaunein.)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut ! Ehkä seuraavalla kerralla teille sattuu paremmin näkevä tuomari! NeitiCassinen on ihan täydellinen! ♥

  VastaaPoista
 7. Ei ole ollut tuomari ajan tasalla - hienot naiset eivät näyttele itseään;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille onnitteluista! On se nätti :)

  Unohdin postauksessa mainita, että erityisen hyvä mieli jäi kyllä päivän hyvästä teosta: vastasimme PIROKin Rescue-haasteeseen ja veimme kassillisen ruokaa Kisu ry:lle! Näytti siltä että, haasteeseen vastasi moni muukin, sellainen pino kasseja lipunmyynnissä oli. Mahtavaa! Ja propsit PIROKille, joka toteutti haasteen ym leikkimieliset Rescue katti -kisat. Hyvää yhteistyötä rotukissa- ja rescuekissayhdistysten välillä!

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit