maanantai 19. toukokuuta 2014

"Kissamainen voitto"

Osallistuimme tässä taannoin (maaliskuussa: niin se kevät rientää) Elämää ja elämyksiä -blogin Kissamaiseen arvontaan.  Voitimme (huhtikuussa) ykköspalkinnon: ihastuttavat hopeiset lamppulasi-tassukorvakorut mammalle, sekä kissuleille oranssin kujakatti potkupötkyn ja nahkaisen silakan. Kiitos vielä kerran Pirkolle arvonnasta ja voitosta!Harvoin sitä ilahtuu postista näin kun tästä :)
Nuuh, nuuh, ihana tuoksu...
..Apua, sikko lähestyy!
Nuuh nuuh purrr purrr, kurrrrrr
Mamma, oikeesti! Saadaaks me nää ikiomaks?

Joo! Ja näiden kuvien jälkeen ei oo silakkaa nähty! Viimeiset havainnot on heti näiden kuvien jälkeen: NeitiCassinen leikki silakalla, käpälöi sitä pitkin kämpää... Ja se oli niiiiiiiin ihana, että katosi "jemma" -nimiseen paikkaan, eikä siitä ole mitään havaintoja edes siivouspäiviltä!

Että voimme suositella; silakka on "ihan ihqu" kissanlelu =) Ostin heti PIROKin kissanäyttelystä kympillä kolme silakkaa, ja ne ovat toistaiseksi vielä tallella =)

14 kommenttia:

 1. Juu, aivan huippuja leluja. Miä sain sen kakkospalkinnon. Yhen miä oon kyllä jo syönyt atomeiksi, mutta muut ovat hyvässä hapessa vielä ja kovassa käytössä. -myrtti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna mä arvaan.. söitsä sen matatabi-kissan? Se näytti syötävän herkulliselle..

   Poista
 2. Ooh, onnea voitosta! Mäkin tykkäsin, kun posti toi silloin joskus ison kasan leluja! Niin ja hyvät lelut kannattaa piilottaa, munkin pitäs ettei Sähisijä veis niitä :( -Devi-

  VastaaPoista
 3. Jahas, silakkaostoksille siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelemme vähintäishankintamääräksi kiloa tai jotain sinnepäin :)

   Poista
 4. On se vain kumma, mihin kissat piilottelevat lelujaan, kun ne saattavat kadota kuin tuhka tuuleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissanlelut on selvästi vähän niinkö sukat pyykkikoneessa...Tai se sama sukkasyöppö tykkää myös kissanleluista?

   Poista
 5. Onnea voittajille! Hieno paketti teille tulikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli. Meitsin korviksetkin on upeat, eikä sellaisia löydy joka kaupasta :)

   Poista
 6. Voi onnellisia :) Nämä silakkamestarit näyttävät todella tyytyväisiltä voittotamineisiinsa. Nyt harmittaa, etten lähtenyt Pirokiin, jos siellä kerran olisi Cassisen näkemisen lisäksi voinut hankkia erinomaisen silakan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirokin näyttelyssä olikin 667 kissaa. Kummelin Jackpottia lainatakseni, "silmiä kirveli ja ammoniakki poltti" loppupäivästä jo jonnii verran. Yhteisluku la ja su oli kuulemma about 1100 kissaa, joten en halua edes kuvitella su iltapäivän aromeja. Onneks näyttelyhallin silakkakauppiaat ei haise, niinkö torilla :)

   Poista
 7. Teillä on siis kadonneen silakan mysteeri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Alan kyllä epäillä imurointivastaavaa syylliseksi tähän mysteeriin joka olisi suorastaan draama ilman mansen omia silakkavahvistuksia...

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit