maanantai 27. huhtikuuta 2015

Maanantai-illan kuviot

Ja tuosta ovesta ei KUKAAN mene ulos ilman minua!
Ei auttanut mamman muutakuin lähteä lenkille...
Hali ja purrr, pakko vähän puskea 
Joo, koiriahan siellä oli vaikka kuinka monta, sen näkee Neidin hännästä :)
Tästä näin varovasti, hiiren hiljaa...
Mää vahdin ettei ne yllätä takaapäin..

Tänään päästiin muuten nuuskaisemaan yhtä ihanaa söpöä pientä mäyräkoiraa ihan melkein pusutuntumaan. Ekaa kertaa ikinä mamma uskalsi päästää meidät niin lähelle. Se koira oli pienempi kuin me, eikä meidän tarvinnut uhota sille kirpulle yhtään. Se nuuskuttelu meni hyvin, kunnes Neiti nosti tassunsa, ja sitten mamma nykäisi meidät etäämmälle, ettei Neiti päässyt antamaan "tassua" sille söpölle pienelle kirpulle, Purrrrrrrrrr  ~KissaKaramelli

20 kommenttia:

 1. Hyvä että nostit tassua. Koirille pitää kuitenkin näyttää niiden paikka! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli vasta sellainen esivaroitus.. ehkä enemmäkin voimisteluliike. "The Isku" ei ihan vielä ollut lähdössä liikkeelle, mutta mamma rupes mamoileen :)

   Poista
 2. Mäkin haluan haistelemaan koiria! Niiden ulkoiluttajat vaan kiertää mut aina kaukaa :( -Devi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meillekin yleensä käy, mutta tällä kirpulla oli kissaystävä ja kirppu halus ilmeisesti lähempää tuttavuutta sitten meidänkin kanssa. Hölmö!

   Poista
 3. Tiukka ilme ovivahdilla! Kyllä sitä täytyy sitten lähteä ulkoilemaan. Teillä on kyllä hienot ulkoilumaastotkin!

  Mutta pikkukoirille ei pidä näyttää tassua syyttä suotta. Vain aiheesta tassua. Haistella voi varovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmää pahalla, mää vasta näytin sille kirpulle, että mulla ON tassu, jolla mää VOISIN sivaltaa, jos se alkais yrittään jotain tyhmää ~NeitiCassinen

   Poista
 4. Täällä mun hoodeillä törmään melkein aina pieneen Rusina-koiraan, joka tunkee ihan iholle ja pussailemaan, yööök!

  VastaaPoista
 5. Mie oon aina luullut KK'n olevan se "pomokissa", mutta taitaa ollakin Cassinen kun on aina ensimmäisenä puolustautumassa vieraita kohtaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä ihan kärryillä! KissaKaramelli on kotona The Boss, joka päättää kuka kissoista saa nukkua missä, ja kuka saa syödä ekana, ja saako joku juoda Hänen kanssaan yhtäaikaa vesikupilla. Vai pitääkö jonottaa kauempana. Tai saako kissakaveri kävellä just niin läheltä just nyt. Ja kenen korvat kaipaa pesua!

   MUTTA se on NeitiCassinen, joka rähjää muille, vahtii, huolehtii reviiristä ja perheestä, murisee koirille ja vieraille ihmisille ulkona, ja kulkee huolehtien että koko lauma pysyy koossa.

   Poista
 6. Ihan mielettömän kokoinen häntä! Kyllä tuommoista säikkyy isompi koira.

  VastaaPoista
 7. Aivan mielettömän komeita otuksia ollut liikenteessä <3 Kyllä meidän Myrskyn puuhka kalpenee noiden hienouksien rinnalla. Teilläkin on Vänttisen valjaat! Minkä kokoiset nuo ovat? :) Meillä Viima on M ja Myrsky L.

  ps. kuulin myös uudesta lemmikkiblogiportaalista, ja minusta teidän kannattaisi hakea mukaan, jos vaan kiinnostaa! http://www.lemmikkiblogit.fi/ Mekin haettiin, vaikka en kyllä usko, että päästään listoille kun ollaan niin pienen lukijakunnan blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NeitiC:n valjaat on kokoa M ja KissaKaramellillä kokoa L. Mutta vaikuttaa sille, että piakkoin pitää KissaKaramellille ostaa isommat :) Olen harkinnut tilata ne suoraan Arjalta, niin pääsen paremmin valkkaamaan väriäkin :)

   Kiitos vinkistä, katsotaan kuinka käy. Jaksanko hakea ja päästäänkö jos jaksan :)

   Poista
 8. Ooh, varmaan ollu jännä päästä nuuskimaan niin likeltä sitä pientä koiruutta... Seuraavaks sitte vaan rohkeesti vähän isompaaki katsomaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se niin jännittävää, että mammakaan ei tajunnut edes kuvata sitä, vaikka kamera roikkui kaulassa :) Ja se kirppu oli kuulemma tosi söpö!

   Poista
 9. Tilanne tuli harvinaisen selväksi jo ensimmäisestä kuvasta :D

  VastaaPoista
 10. Ihania ulkoilukuvia, meidänkin on pakko päästä ulos kunhan rantaudun taas tampereelle!

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit