lauantai 31. elokuuta 2013

Katti-oktetti eläinlääkärissä

PikkuKissulit täyttivät torstaina kahdeksan viikkoa ja oli mikrosirutuksen ja ensimmäisten rokotusten aika. Pakkasimme katit kolmeen kuljetuskoppaan ja kopat autoon, takaluukkuun ja menoksi. Kaadoimme autosta takapenkit, jotta näemme mitä menoa siellä pidetään =)

KissaKaramelli naukui automatkan, kuten tavallista. Karamelli naukuu aina kopassa matkatessaan, sen sijaan turvavyövaljaissa matkatessaan kehräilee tyytyväisenä.Pääsimme pian perille eläinlääkärille ja asetuimme aulaan odottamaan vuoroamme. Kaikki kissat kauhistuivat ja jäykistyivät eläinlääkärin aulassa olevaa paria koiraa.

Kaikki katit vahtivat koiria silmä kovana.
Kerrostalokyttääjät?
Nii' jännää!
NeitiKassiselle jännitys oli liikaa,
ja hää peruutti kopassaan niin pitkälle kuin pääsi
.
Kun koirat lähtivät, uskalsi Tikrukin asettua lepäilemään

Lopulta pääsimme 20 minuuttia myöhässä toimenpidehuoneeseen. Vaikka varsinainen pentutarkastus tehdään vasta neljän viikon päästä, luovutusiässä tehosterokotuksen yhteydessä, tarkasti eläinlääkäri nytkin kaikki pennut (ja isot kissat) todeten ne terveiksi ja virkeiksi. Kaikilta kissoilta tarkistettiin siis yleiskunto, silmät, korvat ja suu elikkäs hampaat sekä myös sydän kuuntelemalla.

Dalmis tarkastettavana ennen piikityksiä
Koska on meidän vuoro?
Joko joko?
Tässä rokote- ja mikrosiruruiskut
Mitähän siellä oikein tapahtuu ?
(huomaa Siperianistuja -asento
)
Ookko tosissas, määkikö?


Mikrosirutus onnistui kaikilla muilla paitsi Laikulla kerralla. Taisin pitää Laikusta huonosti kiinni, kun pääsi ponkaisemaan sen verran, että ensimmäinen mikrosiru jäi iholle ja niinpä operaatio piti toistaa.


Laikku yritti päästä kopasta jopa puremalla ovihäkkiä.
Tässä tuumaustauko, pakosuunnitelma mietinnässä =)
Laikku rauhoittui heti päästessään toimenpiteiden
jälkeen mamman kaa samaan koppiin.
Me tässä rauhoitellaan Lakua ku sitä pelottaa.

Rokotusten ja mikrosirujen jälkeen
oli hyvä rauhoittua nukkumaan

Vihdoin kaikki valmiina, paitsi paperit.
Tässä ootellaan ihan rauhassa
kotiinlähtöä.
*************


Blogiin on liittynyt jo 7 jäsentää / lukijaa: Mayo, Myrsky ja Minna, Mindy, Mama, Mirene, Mamma N, sekä (hmm.... eipä alakkaan ämmällä:)  Kissat kermakupilla. Kiitos teille kaikille ja tervetuloa ! (parempi toivottaa tervetulleeksi myöhään kuin ei milloinkaan  =) )

Blogissa on vierailtu kohta jo 3400 kertaa ja se olis juhlan paikka se =) Kiitos mielenkiinnosta teille kaikille! Mikähän olisi sopiva tapa juhlistaa tätä asiaa?

10 kommenttia:

 1. Meillä tuskaillaan jo eläinlääkärireissua pelkästään Devin kanssa, joten suuri hatunnosto tuon katraan kanssa matkaamisesta! Hyvä tapa juhlistaa on tietenkin postaamalla lisää ihania kuvia kissoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä, lisää kuvia tulossa ehkä jo huomenissa =)

   Poista
 2. Siellä on ollut täysi lastillinen kissoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, seuraavaksi pitää hankkia jo isompi autokin =)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ei. Olis kyllä pitänyt!
   Eläinlääkälaskut on muutoinkin vähän "outoja", niistä ei saa millään selville, mitä mikäkin maksaa! Kuluttaja-asiamies vois suunnata katseensa eläinlääkäreiden suuntaan. Kaikenmaailman ihmislääkärit ja parturit ja hammashoitajat ja putkimiehetkin listaa jo kaikki erittelyt laskuihinsa, mutta yritäppä eläinlääkärilaskusta selvittää jotain !

   Poista
 4. Kiitokset tervetulotoivotuksista! Paljon on ämmiä lukijoina...Miten onnistuisi yhteiskuva koko katraasta lukijoiden silmäniloksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, tossa haasteessa on jo astetta enemmän kerrointa... yritetään vaikka huomenissa ;)

   Poista
 5. En edes halua ajatella kuinka paljon lasku oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on yks niitä ainoita kohtia, joissa voi aidosti olla onnellinen siitä että pennut ei oo omia, vaan ne on sijoituskissan pentuja.

   Tällä kertaa 'artisti' EI maksa :-)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit