sunnuntai 18. elokuuta 2013

Last moments behind the fences

Viimeinen "muutto" tässä talossa... Pennut ovat jo yli kuusiviikkoisia, ja ovat asuneet muutaman päivän jo lähes koko kodissamme. Aitauksen aika oli auttamattomasti ohi, kun pennut kiipesivät verkkoa pitkin ulos just silloin kun halusivat =) Turhaa siihen oli enää kattoa virittää, ja pakottaa pentuja pysymään aitauksessa. Erityisen haasteen olisi asettanut emo, KissaKaramelli, joka ei TOD moiseen vapaudenriistoon olisi suostunut, tulla nyt lukituksi, kummallekaan puolelle aitausta. Pennut siis muuttivat ulos aitauksesta ja ovat tehokkaasti levittäytyneet pitkin kämppää. Ensimmäisenä iltana tosin palasivat vielä aitaukseen nukkumaan. Tässä vielä viime hetkiä aitauksessa:

KissaKaramelli vahtipaikallaan,
laskemassa pentuja
"Tees tilaa, mamma tuloo"
Kolmen kerroksen väkeä,
kaksi nukkuun alimmalla tasolla, pömpelin sisällä ;)
Maitobaarin voi pystyttää vähän ahtaampaakin paikkaan
KissaKaramellin vahtipaikka
Ruoka-aika

5 kommenttia:

 1. Vilskettä riittää siis teidän talossa : ) Rajoitukset ei sovi kissoille, tiedän sen. Suloinen näky ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, rajoituksiin tarvitaan vähintään työkaluja =)
   Pidämme pennut emon kanssa sauna-pesuhuone -"osastolla" ollessamme poissa kotoa, jotteivat nakerra joka johtoa yms. Oven sulkemiseen niin, ettei KissaKaramelli pääse ulos, tarvitaan ruuvimeisseliä lukitsemaan vessanovi ulkoapäin =)

   Poista
 2. Kuulosta kivalta: Kissanpentuja koko koti täynnä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisessa "koti täynnä peuhaavia pentuja" -tyyppisessä tilanteessa kaikkien ihmisten kävelytyylinä on sellainen "perinteinen hiihto" -tyyli, jossa EI nostella jalkoja irti lattiasta, ettei kukaan ehdi juosta alle =)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit