torstai 8. elokuuta 2013

Oikeaa ruokaa


 Meillä syödään jo "oikeaa ruokaa". Pennut ovat maistelleet lauantaista alkaen RC mother&baby pateeta. Maistelut aloitettiin niin, että tuuppasin  hieman pateeta pennun suuhun toisesta suupielestä raottamalla suuta toisesta suupielestä sormillani. Kaikki mussuttivat pateen suusta tyytyväisinä, mutta vain Viiru uskalsi syödä lautaseltakin siinä sylissäni. Illalla jo Laikkukin uskaltautui syömään sylissäni lautaselta (, kun ensin olin taas antanut ne maistiaiset suuhun).

Sunnuntaina lattialla Viirulla tassut luisti,
muttei se tahtia haitannut !Sunnuntaina myös Toffee ja Dalmis alkoivat maistiaisten jälkeen syödä lautaselta, mutta vasta eilen tiistaina (32. vrk:n iässä) uskaltautuivat Laku ja Tikrukin  syömään. Tosin kumpikin yritti ensin sinnikkäästi väistellä lautasta, mutta söivät kädestä, ja lopulta onnistuin vaihtamaan "käsitarjottimen" lautaseksi. Kaksi päivää on patee maistunut joka pennulle. No more maito, we want some patee. Ja juuri äsken tavoitin Toffeen syömästä raksujakin =)Syödäkö vaiko eikö syödä, siinäpä kissalle kymysys!
Oikean ruoan myötä alkoi kissatkin käymään "kakkosella" =) Viikonloppuna nähtiin hiekkalaatikolla ekat minipythonit. Se muuten onkin hämmästyttänyt, kuinka kissa osaa käydä hiekkalaatikolla vessa-asioissa jo neljän viikon ikäisenä, kun nykylapset paskoo vielä kolmevuotiaana housuunsa. Pennut ovat hoitaneet jo viikon verran "vessa-asiansa" hiekkikseen, siitä asti kun siirtyivät pentuaitaukseen.


Tässä vielä bonuksena muutamia pentukuvia viime päiviltä:

Päiväunet

Maitobaari kellahti selälleen

Hei kattokaa, onks toi paparazzi!

Peuhua tuubissa!

Isot siskokset

Pienet siskokset

Lakutuubi

6 kommenttia:

 1. Tuo "Viirulla tassut luisti..."-kuva on hellyttävän ihana! Maitobaari ja minipythonit, hih! Kylläpä meille nauru kelpasi :)

  VastaaPoista
 2. Siellä taitaakin yksi minipython näkyä kuvassa #9 :D Ihania kakaroita, kikatusta ilmassa tässäkin osoitteessa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jösses! Mun niiiiin piti editoida kuvasta minipythonit, mutta taisin innostuksissani unohtaa. Pahoittelut. Onneksi minipythoneissa on vähän' söpöysastetta' eikä pelkkää paskoo :-)

   Poista
  2. Kakki sinne, kakki tänne ;D

   Poista
 3. Sanat ovat turhia tässä kommentissa. Käytetään siis kuvakieltä: ♥

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit