lauantai 24. elokuuta 2013

Saalis saatiin kiinni

Parissa blogissa, joita seuraan, on viime päivinä pohdittu ( Pesosen saalis ja vain elämää ) kissan saalistusviettiä ja niitä kotiin tuotuja saaliita. Näistä innostuneena laitan teille videonpätkää meidän pentujen saalistusvietistä, kuka saalistaa mitäkin  =)

Varoitamme herkimpiä katsojia: videoilla esiintyy runsaasti söpöilyä, josta voi aiheutua pahimman luokan pentukuumetta katsojille. Videot voivat aiheuttaa myös äänekästä huokailua, voihkintaa sekä hyväntuulisuutta ja hymähdyksiä!

Suosittelemmekin herkempien katsojien tyytävän teksteihin ja jättävän suosiolla videon käynnistysklikkailut paatuneimmille katsojille =)

Tässä Laku aka Amurin Lasarus saalistaa Zooplussalta ostamaamme Trixie lintua, joka roikkuu ovenkarmista pitkässä kuminauhassa:
 

Tämä lelu on ollut sekä KissaKaramellin ja NeitiKassisen suosiossa. Nykyään se viihdyttää päivittäin pentuja, kuten seuraavistakin videoista voitte päätellä =)

Tässä seuraavassa Dalmis aka Amurin Laaban on jo pitkään yrittänyt saada raahatuksi saaliinsa rauhallisempaan paikkaan, mutta harmillisesti saalis räpistelee itsensä irti ja Toffee aka Amurin Lais pääsee käsiksi haluttuun saaliiseen. Videon lopussa myös Viiru aka Amurin Laisa saa oman saaliinsa =)

 

Viimeinen video on kuvattu heti edellisen perään. Toffee menettää saaliinsa passipaikassa olevalle Dalmikselle, jota puolestaan Tikru aka Amurin Lasaia vaanii tunnelissa =)Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin <3 ...

6 kommenttia:

 1. Ok varoititte kumminkin etukäteen, oma vika kun rupesin...

  VastaaPoista
 2. Onneksi täällä on oma pentu, niin ei tullut ihan niin pahoja traumoja ;) Voi että miten suloisia karvapalloja ovatkaan!

  VastaaPoista
 3. Pentukuume iskee paatuneimmallekin :D

  VastaaPoista
 4. Geeneissä se on kissalla se saalistus. Pikku metsästäjät ♥
  (Kiitos varoituksesta.)

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit