lauantai 3. elokuuta 2013

Kissanristiäisiä ja matokuureja

Wau mikä päivä! Ensimmäisenä pitää pahoitella eilisen lupauksen pettämistä - tunnustukset siirtyy lähitulevaisuuteen, koska tänään olikin aika viettää Kissanristiäisiä, ja niitähän ei voi niin vaan ohittaa!

Kasvattaja on nimittäin antanut pennuille NIMET! Huippua, niitä ollaankin odotettu ja jännitetty. Tässä pentueen oikeat nimet, ja kasvattajan kuvat 4.viikkoisista söpeliineistä. Kasvattajan oma sivu pentueelle löytyy täältä.

Kuvan omistaa "Amurin Siperiankissat"

Dalmis on "Amurin Laaban". 
Nimi Laaban merkitsee valkoista, ja se sopii tälle katille yhtä hyvin kuin nuo tummat läntit päässä ja häntä. Täältä löydät kasvattajan keskiviikkona ottamia kuvia 4. viikkoisesta kullanmurusta.

Kuvan omistaa "Amurin Siperiankissat"


Laikku on "Amurin Linus". 
Nimi merkitsee pellavaa. Täältä löydät lisää 4.viikkoiskuvia tästä pentueen suurimmasta kollista.


Kuvan omistaa "Amurin Siperiankissat"

Toffee on "Amurin Lais". 
Nimi merkitsee leijonaa, ja sehän sopii Toffeelle värityksensä vuoksi. Ja kyllä tuo Toffeen perusilme on aika toimiva eläinkunnan kuninkaalliselle.  Täältä löydät kasvattajan keskiviikkona ottamia kuvia 4. viikkoisesta leijonanpennusta. 
Kuvan omistaa "Amurin Siperiankissat"


Laku on "Amurin Lasarus". 
Ja se tarkoittaa Jumala on auttaja, Jumala on auttanut. Tästä 4.viikkoisesta tummasta hurmurista löydät lisää takapihallamme kuvattuja kuvia täältä.
Kuvan omistaa "Amurin Siperiankissat"


Viiru on "Amurin Laisa", 
eli naarasleijona. Valitsinkin tähän oikein naarasleijonan karjaisu -kuvan. Lisää näitä kasvattajan takapihallamme ottamia kuvia löydät täältä.
Kuvan omistaa "Amurin Siperiankissat"


Tikru on nimeltään "Amurin Lasaia". 
Nimen merkitys on tuntematon. Nimi soi kauniisti, ja siinä on jotain erityistä herkkyyttä, jota on myös tällä pentueen pieninpänä syntyneellä neitokaisella. Lisää kuvia löydät täältä.

Kissanristiäisiä olikin sopivaa juhlistaa madottamalla koko poppoo. Vai mitä? Eikö se ole juuri sopivan harvinaista herkkua?

Voisin käyttää kahdeksan kissan madotuksen yhteydessä nuorison suosimaa termiä, että jopa oli HC:a. Nimittäin sitä se oli =) Tai aikuisille kissoille madotus oli "pala kakkua", mutta pentujen madotus oli hieman haastavampaa. Tuuppasin niille matolääke-tahnan ruiskulla menemään kielen takaosaan, tai niin pitkälle kun sain, ja heitin vettä ruiskusta päälle. Pentujen rimpuilusta, sätkyistä ja naaman ilmeistä päätellen Mirrix oli ilmeisen pahaa! Jos pennut rimpuilivat aiemmin kynsien leikkuussa, niin miksikähän tämän päivästä "luikertelua" kutsuisi? Ainakin se oli haastavuudeltaan kynsienleikkuu potenssiin 112. 

Jippii, sama homma heti parin viikon päästä uudestaan! Sitä ootellessa...

3 kommenttia:

 1. Oi, ihanuudetko pääsivät ulos :)

  Tiedän tuon matolääkkeen antamisen. Meillä kisut isoina pyöritti päätään ja syleksivät matolääkkeet ympäri huonetta. Nyt olenkin oppinut tunkemaan lääkkeen Wilmalle tablettina kurkkuun ja pitämään suuta kiinni niin kauan, että lääke nielaistaan. Tosin silläkin tavalla saattaa joutua useamman kerran yrittämään ennenkuin onnistuu:)

  VastaaPoista
 2. Oi nuo takapihalla otetut kuvasarjat aivan ihania. Selvästi kuvauksellisia ja osaavat poseerata.

  VastaaPoista
 3. No mutta! Kissanristiäiset menevät kaiken edelle:D

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit