tiistai 22. heinäkuuta 2014

Saalis saatiin kiinni

First thing first! Tervetuloa lukijoiksemme "Hurtta Heron" ja "Krista"! Mahtavaa kun liityitte, toivottavasti viihdytte!

Sitten saaliiseen :) Kissat päästetään aamulla ensimmäisenä tarhaan, heti kunhan joku meistä vähänkin "raottaa" silmiään. Siis saunan ikkuna avataan, jotta kissat pääsevät kulkutunneliaan CatHopLoppiinsa. Sitten me onnelliset lomalaiset jatkamme unia :)

Tänä aamuna kissojen päästyä jo jonkin aikaa sitten tarhaansa, heräsimme yhtäkkiä kovaan mouruntaan ja kurnutukseen, NeitiC - kulmakunnan kaunein kepinnoutajamme se sieltä tuli tuoden saalistaan näytille :)


Kato mamma mitä mää toin!


Mahtoi olla homma saada kuvan keppi tarhasta kulkutunnelia ja kissanluukusta läpi. Kissalle ei saisi nauraa, mutta kyllä meitä nauratti! Kissaa toki kehuimme mahtisaaliista!

Nyt kiitän jälleen kauniisti miespalvelijaa siitä, että hän teki ulkoiluhäkin hyvin pienisilmäisestä verkosta, niin pienestä, ettei hiiret välttämättä mahdu menemään tarhaan. Mahtavaa! Saattaisivat nääs päästä nekin kissan suussa sisään  :)

20 kommenttia:

 1. Laihanpuoleinen saalis, mutta saalis kuitenkin. Onnittelut kiinniotosta!

  VastaaPoista
 2. Ihana saalis! Kyllä kannattikin kehua. Ikäväkseni joudun kuitenkin kertomaan, että kyllä ne hiiret sinne halutessaan pääsevät...Täällä verkko on myös tiheää, sellaista sormenpään kokoista. Edesmennyt Wilma Ilona toi sieltä silti muutaman hiiren sisään. Tosin meidän tarha on maan päällä ja voi olla että sieltä alta tulivat.

  VastaaPoista
 3. Vähän erikoisemman sorttinen saalis. Topi toi meille aina joskus hiiren. Hän kun ulkoili viimeiset 4 vuotta ihan vapaana, kulki talon takaovesta omia aikojaan (näin lämpimään vuoden aikaan siis). Muistan kerran, kun olimme kesälauantaina aamupalalla ja Topi marssi polleana sisään ja mäjäytti lattialle rastaan sen näköisenä, että kattokaas iskä ja äiskä, tässä teille aamiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rastas! Herranen aika. Pitäisiköhän harkita päästää kissat pörräämään pihaan nappaamaan viinimarjoja ahdistelevat rastaat.. Oliko Topilla muuten italialaisia sukujuuria :) ?
   http://www.ruokala.net/uutiset/yle-italialaisilla-yllattava-herkku-suomessa/1288716657902

   Poista
 4. Saalis kun saalis, kehuttava on! ...vaikka naurattaisi. Nemo on kova poika metsästämään, hiirien ja pikkulintujen lisäksi olen saanut nähtäväkseni jäniksen pojan ja peltopyyn, vähän hirvitti jo...

  VastaaPoista
 5. Mahtikeppi, oikein hyvä salis ;)

  VastaaPoista
 6. Pepsi: Minä nappasin kerran hiiren, joka tuli jouluaattona sisään putkiremontin takia vielä tiivistämättömästä putken sivusta. Halkaisija ehkä reilun sentin sillä aukolla.. Hiiri tahtoi meille viettämään joulua, mutta mä yllätin sen :-) Hieno saalis kyllä muuten sulla C. Vaatinut taitoa houkutella se sisälle asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja samalla taisit Pepsi pelastaa emännän joulun =)

   Poista
  2. Niin tein. Kyllä mua kehuttiin kilpaa joulumetsästyksen jälkeen :-)

   Poista
  3. Kai antoivat jotain herkkuakin?

   Poista
 7. Hieno keppi! Antaako neitiC henkilökunnan koskea vai pitääkö ihan omassa tallessa?
  Erityisesti Miirulla on mattojen alla säilössä omia oksanpätkiä, joilla se rakastaa leikkiä. Pipsu katsoo enemmän vierestä, joskus innostuu piilottamaan oksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enimmäkseen antaa. NeitiC tykkää kun sitä leikitetään kepeillä. Mutta joskus se menee saaliinsa päälle maate, ehkä saadakseen levätä =) Mahtava piilopaikka Miirulla oksille =)

   Poista
 8. Melkoinen saalis, tuosta saa olla ylpeä. :D

  VastaaPoista
 9. NeitiC on ollut nokkela ja noheva! Ei ole ollut helppoa saada tuollainen saalis tupaan. Sitä sietää kyllä kurnuttaakin!

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit