maanantai 7. heinäkuuta 2014

Mun mustekala

"Meilläkää oo mitää robokaloja*puuskahtaa KissaKaramelli tuohtuneena! "Mamma aina unohtaa! Tai sit se ei ees meinaa ostaa, ja sanoo aina muka unohtaneensa!"

Mutta on mulla sentään tää mustekala
Se rapisee ihanasti
Ja tän kaa pysyy kissa ja tassut kuivina :)

Mut ehkä me silti vielä joskus saadaan se robokala :) Sitä ennen, tervetuloa lukijoksi Inka ja Nepsu sekä ihania hellepäiviä kaikille!

14 kommenttia:

 1. Tosi kiva ja tassut pysyisivät kuivana. Henkilökuntaaa, saadanko mekin tuollainen?

  VastaaPoista
 2. Älä välitä KissaKaramelli, ei meilläkään oo eikä oo edes puhuttu mitään... t: Into ja Nemo

  VastaaPoista
 3. Teilläkään ei oo! Meidän ihminen jo meinasi lähettää viime viikonloppuna miesihmisen robokalakauppaan, mutta ei se sitten kuitenkaan. Alkaa olla huoli jos ei kohta tuu robokaloja! On mulla tietty hämähäkkejä, ne on kyllä tärkeitä mulle.

  Sulla on hieno mustekala. Se varmaan lohduttaa. Ja sää olet söpö kuin mikä! Jos rupeat mököttämään, niin meniskö teidän ihminen kalakauppaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä koko lomansa ravannu kaikissa maailman kaupoissa ton remontin takia...onkohan siltä loppunut se maksukyky?

   Poista
 4. Meilläkin mie haaveillaan robokalasta. :D Nämä eivät olekaan vielä nähneet edes videolta kiehtovaa kalan polskintaa, joten eivät osaa toivoakaan. :D Noralla on ensi kuussa synttärit, pitäisiköhän yllättää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätoimittaja Harmaalla ja sen assarilla Ilonalla on ihku video robokalojen testiajoista. Olis muuten aika loistava lahjaidea :)

   Poista
 5. Kuule KissaKaramelli. Sulla on aivan mykistyttävän kauniit vihreät silmät. Ja tuo mustekala on aika lailla silmiesi väriä. Leiki vaan sillä mustekalalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just yritänkin söpöstellä näillä silmillä mamman tassuni ympärille :)

   Poista
 6. Voi miten oot kaunis! Ja veikeä! Pyydä henkilökunnalta, että ne sitten hankkis sun väreihin sointuvan robon?

  VastaaPoista
 7. Vedeneläjä se on mustekalakin... Siis melkein kala.

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit