torstai 31. heinäkuuta 2014

Saippuakuplia

Näin helteillä eletään säästöliekillä. Myös ulkoilua harrastetaan vain viilempinä hetkinä. Ikkuna kissanluukulle avataan aamuisin noin klo 8-9 aikoihin, jolloin kissat säntäävät ulos tarhaan, ja tulevat takaisin sisään viimeistään klo 11 vetämään koko päiväksi lonkkaa sisällä. Illalla kun viilenee, eli noin klo 21-23 kissat pyrähtävät tarhaan. KissaKaramelli tulee ja menee useaan otteeseen ulos ja sisään, NeitiC tulee sisään vasta 01.30-02. Silloin ikkuna luukulle suljetaan, eikä öisin siis ulkoilla.

Välillä onnistumme houkuttelemaan kissoja tarhaan päivälläkin, edes hetkeksi leikkimään kepeillä tai vaikkapa saippuakuplilla. Tässä postauksessa yhden heinäkuisen hellepäivän ulkoleikeistä.

Kissablogistaniassa on testailtu saippuakuplia. Liitymme jälleen kerhoon, koska me rrrrrrakastetaan saippuakuplia. Aina kun mamma tai teinityttö puhaltaa niitä, me sanotaan purrrpurrr ja kurrrrkurrr - ihanaa! Me saalistetaan niitä! Kuplia on kiva läppästä tassulla, mutta kuonoa pitää varoa, se ei oo kivaa, jos kupla pääsee präiskähtämään kuonoon .. 

Hmmmm... laskelmat meneillään, mikä niistä on napattavissa..?
...TOI....
....tai tää...ja kissanviikset!
Jaa, pitääkin suorittaa
tarkemmat laskelmat.. toi vai toi?
Eiku tää!
ja tosta toi!
Saaan sen....
ja ny on kiire..toi, toi, toi ja toi...
Piaru vai kuplapräiskäys? Yhtä kammottavia kumpikin!
Mun...mun..
Uuuh, iiihhanaaa. Paljon kuplia!
Sorry mamma, ny loppu leikki -
Tirppa-tosiTV:stä alkoi lähetys


Ja tervetuloa lukijaksemme aby angel! 

KAIKILLE vink vink: Kattimaniassa on arpajaiset! Aikas kivat palkinnot:


    

18 kommenttia:

 1. Teillähän on selkeesti urheilijalahjakkuudet siellä! Noilla sieppauksilla vois olla jalkapallomaalivahtina ja torjuntaprosentti ois 100%. Upeaa tassutyöskentelyä <3!

  [Tuolle piereskelykuvalle tää kikattaa täällä...:-D, ei ois ihan reilun pelin mukaista :-D. Kissat kattoo tossa vieressä, et mikä emännälle tuli!]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NeitiC voittaisi mm. rastas vs kissa -kisat varmasti, jos pääsisi irti. Rastaalle ilmaantuisi eteen elämän maali välittömästi :)

   Poista
 2. Iik! Siellä ollaan niin silmät viirussa ööö kuplista:D

  VastaaPoista
 3. Voi juku, mitä pyydystelykuvia, jahtikuvia, syöksähtelykuvia! Ihana tarha ja jännä elämä, just näin kissan pitää elää!
  sanoo Ilona ja Harmaa

  VastaaPoista
 4. Mahtavia ilmeitä oot saanut kuvattua!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Minäkin muuten hankin heräteostoksena tuollaisen saippuakuplavehkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, nähdäänköhän me pian Sulokkaita syöksähtelyjä =)

   Poista
 6. Ihanat kuvat! Saippuakuplahommia ei olekaan aikoihin ollut.

  Mutta teidän yö on ihan eri aikaan kuin meidän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesälomalla yö lipsahti kummaan paikkaan vuorokautta. Nyt on lomat lusittu, ja yritämme siirtää öitä paikoilleen... hankalaa on :)

   Poista
 7. Te selvästi tykkäätte saippuakuplista!!

  VastaaPoista
 8. Ihanit kuvat saippuakuplien metsästäjistä ♥ Täytyy kokeilla tuota hommaa, voitettiin nimittäin yhdestä arvonnasta kestokuplapakkaus, pakettia odotellaan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestokuplapakkaus? Siis superiso? Mahtavaa! Meiltä loppui litku, eikä mamma osaa tehdä. Yritettiin komentaa kaupoille, muttei se lähteny. Höh!

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit