tiistai 2. heinäkuuta 2013

Day 62, and still counting

Tänään oli eka lomapäivä, katit on saaneet loikoilla pihalla, toinen tykkää kovasta, toinen pehmeämmästä:



Karamelli tahtoi tänäänkin pikku lenkille, ei vaan jaksa enää lönkötellä kuin naapurin talon kohdalle =) Siinä hirrrvee kiehnäys ja kurnaus,  kehräys ja syliin. Kannoin väsyneen mutta onnellisen katin omaan pihaan, jossa kehräys jatkui ensin sylissä, ja sitten  kun tuli hiki, piti siirtyä viereeni keinuun. Kuvassa näkuu komeasti vatsapömppö!



Lopulta kissulin tuli niin kuuma, että piti siirtyä terassille, kehräys jatkui edelleen, kunnes katti nukahti syvään uneen. Ihmeellistä, tää kissa joka aina nukkuun koiran unta, oli täydessä sikeässä unessa pitkään. Tässä kovalla terassilla. Uniakin taisi nähdä, siihen malliin sätkyivät niin viikset kuin tassutkin.




Tämä toinen kissuli NeitiKassinen on sitten kertakaikkiaan tykästynyt riippukeinuun. Siellä on kiva makoilla ja tarkkailla maailmaa. Erityisen kiva on, jos joku leikittää esim kutittelemalla keinukankaan ulkopuolelta jollain kepillä ym. Sitä on sitten kiva koittaa saalistaa ja purra keinukankaan läpi. Sormella ei uskalla kutitella, sen verran terävät nuo hampaat on =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit