lauantai 29. kesäkuuta 2013

H-hetki lähestyyKaramellillä on tänään tiineyspäiviä jo 59. Siperiankissoilla tiineys kestänee noin 63 vuorokautta, eli vähiin käy. Saas nähdä kestääkö tiistaihin saakka, vai saadaanko kissaperheenlisäystä jo viikonlopun aikana. Onneksi on kesäloma niin voi päivystää kissan kanssa.
   
Tässä vähän tunnustellaan masuasukkeja. Ihanalle tuntuu! Varsin tarmokkaita pikkupotkuja ja tuuppasuja tulee tiuhaan tahtiin. Karamelli on aika jännittynyt, että "mitä ihmettä se tekee?"

Tänään oli ensimmäistä kertaa käynyt niin, ettei saanut itse pestyä peffaansa. Pakko oli ottaa vanulaput käyttöön ja pestä takapuolta. Katti ei siitä hommasta kyllä tykännyt! Enkä liioin minä!

 

Useimmiten Karamelli makoilee lattialla, mutta tässä on jaksanut könytä sohvan selkänojan päälle. Siihen heitetty viltti on kummankin kissan lempipaikkoja lötkötellä. Tämä on ainoita paikkoja, missä Karamelli nyt isolla mahallaan makaa "mahansa päällä". Sohva on ilmeisesti tarpeeksi upottava, että maha mahtuu. Lattialla katti lötköttää puolikyljellään.
Tänään oli taas ihana kesäilta.
Minä nypin kukkapenkkejä ja kissuli keinutteli =)

Aika hupsu!


NeitiKassinen sen sijaan oli koko illan
pihamme kokoisella seikkailuradalla loikkien ja pomppien,
kohdaten välillä pörriäisiä ja välillä maukkaisiin kasveihin tutustuen.
Ihana ilta kertakaikkiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit