maanantai 24. kesäkuuta 2013

Ulkoleikkejä kissojen tapaan


Keväästä asti meidän kissulit ovat väijyneet ja vartioineet oviaukkoja ja meidän liikeitä, josko jo NYT pääsis ulos.  Kuulin vasta nyt, että sisäkissa kannattaisi aina kantaa ovista ulos, että kissalle jäisi "muistijälki" siitä, että tästäpä ei kuljeta kuin sylissä, ei ikinä omin jaloin. Tähän asti olemme pukeneet kissoille valjaat ja avanneet oven, että "nyt saa mennä". Tästä lähtien kannamme aina kissat ulos, josko he vielä näin reilu vuoden ikäisinä ehdollistuivat tälle "uudelle" ajatukselle, ja oppisivat, että ovista EI kuljeta ilman ihmistä.

NeitiCassinen viihtyisi omalla pihalla 24/7, KissaKaramelli haluaa lenkkeillä koirien tapaan. Tosin nyt tiineenä lenkkeily on jäänyt, enää Karamelli ei jaksa mennä kuin omasta pihasta tien yli, siinä on hyvä "väijyä" katua molempiin suuntiin.Tässä kuvassa on NeitiCassisen taidonnäyte köynnösristikon valloituksesta.

Joku öttiäinen siinä lensi, ja NeitiCassinen teki parhaansa näyttääkseen sille "kissanmerkit". Öttiäinen pääsi kuitenkin tällä kertaa karkuun.

Kissa putosi alas, ja vähänkö oli nolona, että kuinka siinä niin pääsikään käymään.

Tosin nolous on kadonnut nopeasti, eikä kissa lannistunut putoamisesta, vaan kiipeilee ristikossa harvasekerta kun ollaan ulkona. Siinä on hyvä harjoittaa lihaskissastoa ja tehdä kotikutoiset manikyyrit.Toinen lempparijuttu on pallo- ym. pelit. Niinpä mm juhannuksena muksut saivat sulkkispeliinsä ihkaoikeat pallokissat, vai oliko ne sittenkin sulkakissat?

Tarkkana ne ainakin ovat =)

Toinen kissuli väsyi(?) pelin seuraamiseen maassa ja päätti siirtyä tarkkailemaan peliä riippumatosta. Toisen ilme on aivan mahtava, maksaisin muutamankin euron tiedosta, mitä kissan päässä liikkuu tällä kuvanottohetkellä.


Joku aika sitten leikittiin useana päivänä myös saippuakuplilla. Kissat piti niistä niin paljon, että muutamassa päivässä meni kolme purkillista kupla-ainetta =) Suosittelen kaikille kissoille!
Toukokuun alussa kissulit pääsivät lähituntumaan myös kimalaisen kanssa. Oli mulla naurussa pidättelemistä!

Ensin katti bongas öttiäisen ja seurasi sitä,
kokeillen varovaisesti tassulla. 
Slurps, millekähän se maistuis?
Siskokin pongasi, että sillähän on joku "löytö"


Mikämikämikä..nuuuh nuuh..mikä ihme?
Apua nyt se hyökkää!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit