sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannus

Ollaan vietetty juhannusta rauhaksiin kotosalla. Kissa on niin poksahtamaisillaan, ettei voi harkitakaan reissua. Reissu ressais mammakissaa ihan liikaa. Sää on hellinyt meitä, ja ollaan voitu nauttia olostamme pihalla. Juhannusaatto oltiin melkein koko päivän pihalla, juhannuspäivänäkin aika paljon. Ulkoiltiin niin paljon, että kissulitkin on sitten sisällepäästyään nukkuneet ihan tajuttoman sikeästi ja pitkään.


Pahvilaatikot on parasta mitä Karamelli tietää. Ja minun läheisyys. Tässä kissuli tarkkailee, kun pelaamme viltillä lasten kanssa Rummikubbia.Sitten olikin hyvä vetäytyä syrjemmälle maate, jotta näki kaikki, koko perhe tarkkailun alla.
Siinä nukutti niin pitkään, että "sikkokin" kävi jo katsomassa että "hei ootsä hengissä". Sikko sai vähän kynttä, kun kävi "typeriä" kyselemässä.

Välillä piti käydä sisällä syömässä ja vessassa. Nykyään Karamelli hieroskelee aina naamaansa
vessareissun päälle. Ennenvanhaan se pesi huolella peffaansa, nyt peffa on liian kaukana massun takana, ja kissuli tyytyy vaihtoehtoiseen toimintaan =)

Sisälläkin piti päivystää, että pysyyhän väki tallella =)

"Sikko", meidän Tikru nautti auringosta täysin siemauksin...
...kunnes pongasi paparazzin =)

Kun lopulta illalla päästiin sisälle, oli piiiitkien kauneusunien aikaPS. Sain tänään "tutunkauppaa" niitä kroonikkovaippoja Karamellin pesään. Kaikki alkaa olemaan valmista. Vielä pitäisi muuten valmistella kantokoppa kuntoon, hätälähtöä varten. Jos joku menee pieleen eikä Karamelli selviäkään pentujen maailmaan ponnistamisessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit